Dorukfatma Perşembe günü kontrole gittim alttan muayene günü gelmişti 38/1 günlüktüm alttan bakıldı tabi ben neye uğradığı şaşırdım ve çok korktum ayaklarım böyle tutamama şeyine gelmiştim ve eve gittiğim de vajinadan az az kan gelmesi başladı Cuma sabahına kadar Cuma tekrar doktoruma söyleme gittim tekrar alttan baktı ama bu sefer eline jel sürdü bişey anlamadım ve rahattı kanın rengine baktı tahriş olmuştur dedi ve eve gönderdi işte 3 günde bir nts gitmemi istedi neyse efendim Salı günü akşam 11 de bir anda suyum geldi baya bir sıcak bir duş aldım hastaneye gittim ve işte benim hikayem başlıyor hastane gittim işte alttan bakıldı kan geldi nts sancı çok az çıkıyor açılma 1 cm doktorumu aradılar senin hastan geldi diye kadının dediği kelime benim nöbetçi günüm değil kimse nöbetçi onu arayı Ömer beyi arıyor lar oda diyor benim gelmem iki saat sürer ayrıca hastaneye söyleyin benim yol uzan hastanede ne çocuk doktoru var nede başka bişey dedi bu riskleri kabul ediyorsa kalsın dedi tabi eşimle ben sinir krizi geçirdik çünkü bayan doktorlar konuştuk hafta sonunda olsa ben gelirim sıkıntı etmeyin diyen bayan o gün bizi hiç dikkate bile almadı sonra imza atıp çıktık başka bir hastaneye içeri girdim alttan bakıldı ultrasonla bakıldı içeri alındım sancım başlamış sadece Benimde 1 cm açılmam var gece saat 2 bu arada sabah 3 oldu tabi o sıra sancıdan ölüyorum üstüne gelip birde suni sancıyı verdiler başta az az saat 1 geliyor açılma 5 santim sonra doktor geldi suni sancıyı arttırdı ve ben benlikten çıktım çığlık çığlığa saat 2 ye geliyordu ıkınma istediği başladı ben açılmam 9 santim di ve Doğum başladı ve paşam geldi dünyaya 😭😊🙄
CansuCaner Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzunuzu. Hangi hastane o öyle ya rezillik
Dorukfatma CansuCaner amin cümlemizi canım Aliağa devlet hastanesi izmir canım burada şöyle özellik varmış doktorun kimse o gelmek zorunda ben birde özellikle konuştum memleketime gidicem ona göre yapmazsanız yaparım dedi hatta asistanı girdi araya hafta sonu bile olsa gelir kendisi de buralarda oturuyor kaç kez geldi deyince ay çok iyi dedim bende ama şansa neler çıktı
CansuCaner Ben olsam asla imzalamazdım o kağıdı. Pislikler paşa paşa hem çocuk doktoru hem Doğum doktoru getirecekler tabiki ne alaka ya. Bir de üstlerinden sorumluluk kalksın diye kağıt imzalatıyorlar
Dorukfatma CansuCaner canım bize şartları sunuldu çocuğa bişey filan olmasın hızlıca atıp çıktık çocuk Sancımda başlayınca
Slmmrb Özel hastane miydi bir de orası. Kadın Doğum zor bir bölüm. Keşke doktorlar bunu göze alarak seçseler bu uzmanlığı. Bencillik dizboyu. 9 ay gittiğin doktor o gece gelmiyor. Ne anladık biz bu işten 🤔 Geçmiş olsın canımm. Sağlıkla büyüt bebeğini :))
CansuCaner Dorukfatma çok zor bir şey gerçekten doktorlar makine gözüyle bakıyor insanlara. Bizim için en özel ve önemli an Doğum ama onlara basit geliyor.