gulsahhzry _kkbr 😁😁 başlangıç kilosu da önemli bence, ben de 29 haftalığım 9 kilo aldım 58 le hamile kaldım. Daha kilolu hamile kalınca daha az alınıyo sanırım
Nagihantilbac Gamzee21 38. Haftama girdim geçen hafta toplamda 23 kilo almıştım ödemle birlikte tabi bu kilo bebeğimde 3130 gram
Meelek Akademisyenanne aynen canım işk 5 ay hiç almadım. 3 ayda da 5 kilo aldım. Bakalım kaç ile kapatacağım
SemaSalihh Gamzee21 Hamile kalmadan önce 57 , şimdi 35+3 günlüğük hamileyim 77 kiloyum 💆♀️ Ama uzun ve zayıftım o yönden şansım var herkes diyo o kadar kiloyu neren aldı 😅
Nurdem33 Gamzee21 ben15+3 günlük hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım 🤰 şuanda 59 kiloyum ☹️ Sonum hiç iyi görünmüyor bide benim omuzlarım kilo alıyor göbeğim değil ne yapacam 🤷♀️ bilmiyorum
bicirinannesi Gamzee21 36+3 haftadayız 7 kilo aldım. Bebeğim 35 te 2459 du. Bugün de bi özele gidip baktırıcam inşallah herseyine. Devlette pek detay bilgi yok maalesef 🤷🏼♀️
Syst33 NihanMine ben 15+4üm 4 kilo almışım bile yazılanları görünce moralim bozuldu ekmeği az tüketmeye başladım artık 😔
Dilara25 sevgitekes Kilo almayı neden istiyosunuz ki doğumu zorlaştırır hem de Son aylar cok sıkıntı oluyo daha cok ağırlaşırsınız
butterfly4 @Gamzee21 34+4 14 kg aldım, bebek de 2 kg hep kendimi beslemişim bebek küçük bakalım son haftalarda kilo alacak mı
Asu20 29+1 haftalık. 6 kilo aldım. İlk 3 ay kılo verdım. 5.aydan sonra almaya başladım. Ama zaten kilolu hamile kalmıs yım. 75kılo 😑