Ezgiali Istanbul avrupa yakasinda oturanlar ayrintili ultrasonu nerde cektirdiniz acaba ? Ben mega medipole gidiyorum perinatoloji uzmani 650 lira istedi fiyatlari bilmedigim icin sizlere sorayim sizler nerde ve ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Hilalakar Ezgiali çok pahalı ya bende doktoruma sormadım henüz fiyatını ama yüksek bir fiyat söylerse devlette yaptırmayı düşünüyorum
Nur1 Ezgiali canım ben kocaelide oturuyorum burada ultrason fiyatları 200 ortalama ve doçent yardımcı doçentler bakıyor
ZuhalDurmus Ezgiali keşinlikle perinotolog yapmalı canım. fiyatlar çok aralıklı ama iyi bir yerde yaptıracaksan 650-1000 arası ödemeyi göze alman gerekli.
Zagrozunannesi Ezgiali canım ben Cerrahpaşa tıp fakultesınde yaptım gayet ıyı ınceledı ve sadece 125 tl ödedim aynı özel gıbı ne fark edıyo sanki 300 de versen 500 de aynı seye bakıyorlar sonuçta bı sıkıntısı yoksa bebisinizin fazla para vermeye gerek yok🤗🤗🤗
BurcuSiratas Bana da MedicalPark bahçelievlerde 600lira dediler. Ama koç üniversite hastanesinde 250ye yapıyorlar
Ezgiali BurcuSiratas ya onemli birsey heryere yaptirilirmi bilmiyorum ama koc universitesi hastanesini cok iyi diye duydum ve fiyatida uygunmus sanirim perinatalog uzmani olunca fiyat artiyormus
BurcuSiratas Ezgiali koçta kuzenimin eşi yaptırdı hande doktora yaptırdı doktor iyi ama 4boyutlu değilmiş diğer perinatoloh ebru onu da kimse tavsiye etmiyor biraz acımasız yorumları oluyormuş
Nunu1 Bende ayrıntılı ultrason yapan hastaneleri araştırıyorum fiyat bilgisi ya da devlet hastanesi hangisi yapıyor Pahalı anlaşılan ☹
Ezgiali Nunu1 Hilalakar bende bilmiyorum ama peritanalog yaparsa daha iyi olur diye dusunuyorum isin uzmani onlar cunku
mlssrn Bayrampaşa Kolan da perinataloğa yaptırdım osman özyurt adı..330mu 350 mi öyle br fiyatı vardı 👍🏻
Gbaslanbay Ben devlet hastanesinde yaptırdım zeynep kamil de pınar hanım gayet memnun kaldım 300 - 500 vermektense onu bebeğim için harcama sansım varken bu sansımı kullandım. Sizde alabilirseniz o hastaneyi iyi olur sizin için.