NihanMine Kızlar bugün kan ilacı kullanmaya başladım çok sık büyük tuvalete çıktım fakat az önce tuvaletimin rengi siyahtı neredeyse bu normal mi başına gelen var mı ilk defa kullanıyorum 🤷🏻♀️😳
Esrac NihanMine bende de kan ilacı öyle renkte değişiklik ve kabızlık.dün de ilacım bitti halen yan etkisi devam ediyor ve decavit de kullanıyorum onun da yaptığını düşünüyorum ilaç almaktan sıkıldım
Akbulut Kan ilacı kullanmaya başladığımdan beri bende de durum aynı yan etkilerine baktım yazıyordu zaten
NihanMine Ebrualp yan etkilerinde yazıyor evet ama ciddi yan etki doktorunuza başvurun da yazıyor ya korktum bi problem olur mu diye 😔
ZeynepMeva Normal canım ve arkadaşın da dedigi gibi kabızlık yapıyor ben günde 2 kere alıyorum eczanedeki gorevli bana c vitamini ile alırsan kabızlığı önlemiş olursun demişti aklinda bulsun
NihanMine ZeynepMeva ohhh 😁 c vitamini yazmadı doktor 🥺 doğal yollardan alırım artık ama bugün zaten 4-5 kere çıktım büyük tuvaletime inşallah kabız olmam o çok zor bişeeeyy
NihanMine Beyza28uk evet rengide siyahlı 😂 ilk defa kullandım bugün ve gündüz bişey yoktu az önce öyle görünce eşime koştum direk bana bişey oluyor siyah tuvalet yapıyorum diye 😂😂😂
ZeynepMeva NihanMine Bende yaşamadım çok şükür ama tedbir almakta fayda var yoksa çok çekeriz😑 ilacı içince 1 saat içinde süt ürünleride tüketmemen gerekiyor her eczacı söylemiyor araştır derim😂 ben bitirdim sayılır🤱
NihanMine Esrac evet onu da kullanıyorum ama decavit sürekli kullandım hep eksikliği olduğu için hiç böyle olmamıştı demekki dedim kan ilacından 😁 ay nasıl bir tırsmak ama yok böyle birşey 😂
Beyza28uk NihanMine 😃😃😃 evet farkli bir hal alıyor malesef 🙈ama cok şükür kabizlik ve renk degisiminden baska birsey olmuyor
NihanMine ZeynepMeva aa evet söylemedi bak ama zaten tok karnına içiyorum o yüzden sorun olmaz sanırım ama teşekkür ederim aklımda artık daha dikkatli olurum ♥️😘
NihanMine Beyza28uk ay iyi madem hemen doktora mesaj attım zaten de görmedi zaten kadını zırt pırt rahatsız ediyorum 😂 1 ayda 4-5 kere yazmışımdır öyle mi böyle mi diye 😂😂