Birkucukumut Kızlar genatal bolgede ve koltuk altında sıvılce normal mı 27+4 haftalık hamıleyım ve yaklasık ıkı aydır genatal bolgemde sivilce oluyor buyuk ve sert oluyo birde iki haftadır koltuk altı bolgemde kolumu kıvıstatınca hemen agrı yapıo yag bezesı gıbı
Veranur Birkucukumut kadın dogumcuna sölemen gerek sanırım bi viral durum oluyor hatta böle olunca normal dogum olmuyormus canım teyzemdede vajinal bölgesnde oluyordu doktoru öle sölemiştim
Premsesimvaar Birkucukumut benim iç baldirlarim da çıktı çok kaşınıyor sonradan geçti ama izleri kaldı
FSCMK Birkucukumut benimde sivilcem çıkardı ama hamilelikte fazla çıkmamıştı şimdi göğsümün ortası full sivilce yüzümde göğsümün üstünde çıkıyor ama hiç oralarda çıkmıyor şükür orası çok acıyor ya inşllh sizdeee birdaha çıkmaz bizde 29 haftalığız
Tazeannevebebegi Birkucukumut sivilce benimde oluyordu geçiyordu canım ancak sigilse hiv virüsü taşıdığı için normal doğurtmuyolar
NihanMine Birkucukumut benim de tam bacakla birleştiği yerde çıktı bi tane ara da şişyor acıyor ağrıyor gebelikten önce lazer e başlamıştım hamile olduğumu öğrenince bıraktım 2 gün önce de doktora söyledim kıl dönmesi yapıyor bunu ağda yap geçmezse içini boşaltırız ya da krem veririm dedi
Birkucukumut NihanMine canım benım orda cıktı bırtane suanda gectı gıbı gercı sıcak suya gırınce yıne buyuyor gıbı ama benım ikitane cıktı ve bunlar sancıtıyor sanırım vajınamı bılmıyorum ama cok iltıhaplılar ve gercekten korkmaya basladım bebege zarar verırlermı acaba dıye
NihanMine Birkucukumut kesinlikle doktoruna bunu söylemelisin çünkü farklı bir durum varsa normal Doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum en doğru bilgiyi doktorun verir sana İnşallah sadece sivilcedir ya da benim ki gibi kıl dönmesi 😊
Birkucukumut NihanMine amin insallah bırde suan sezeryan psıkolojısını kaldıramam normal dogumdan korkmuyorum ama bıcak altına yatmak urkutucu bence 😅😅