Birkedibirbebek RabiaMm 30. Haftada ilk minik çatlakları gördüm ve gittikçe artıyorlar karnımın alt kısmında 😭
busragokce Mervednr benimde çarşamba gece sancim oldu oglene kadar geçmeyince doktora gittik nst de cok cikmadi açılma yoktu ama bigün yatış verdi ciğer gelistirici oldum vs. korkuyorum tekrar olacak diye..
aselzumra RabiaMm bizde yarın 32. Oluyoruz inşallah hazırlıklar bitti sayılır kendim için bsey alamadm henüz suana kadar 5 kilo almsz bakalım hayrlsyla sağlıklı doğum yaparz inş hepimiz 🙏
Kaderozy DefneninMilasi valla canim 29. Haftada gittigimde 1800 grdi 3 hafta oldu degismisdir simdi bende bilmiyorum ne zaman dogacak bu cocuk
DefneninMilasi Kaderozy benim de 30 haftalikken 1880 gramdı. Bir yandan benim icin iyi onde gitmesi cunku bizde tek umblikal arter var. Yani her an beslenmesi yavaslayip gelisim geriligi olusabilir. Bir yandan da ya boyle devam edip iri olursa diyorum.
Kaderozy DefneninMilasi gelisimini bitirip dogabilir mesela benim dr erken dogar diyor gelisimden dolayi