Yeterartik 😊çok geç oldu ama surda yazılanlarda aslında beni üzüyo 3 senedir 5 senedir tedavi görüyoruz diye ben 18 sene oldu kısmet olmadı bebeğinin olması.tekrar klomen ve çatlama iğnesi ile tedavi oluyorum.soracaklarim vardı. 14 gün oldu olalı iğneni bide crinone jel kullanıyorum sürekli belim agriyo ve kasik agrım var adet olacam diye ödüm kopuyor 31 dr gitcem 3 düşük var
Yeterartik Idrar negatif diyor böyle olup hamile olan varmı baştan rahim kalp şeklinde dediler sonra perde çıktı ameliyat oldum sonra kanpihtilasmasi onunda tedavisini oluyorum yaşta geçti 38 :(ne yapicam şeker filanda var off bi akıl verseniz
Yeterartik Günaydınlar bu sabah tam 15 gün test yine negatif :((((( en son ilişki tarihi 18 diyorum o zaman kalsam 12 gün ama idrarda çıkması lazım hiç bilmiyorum :(
Busimss Yeterartik kafaya takmadıgın an gebe kalınıyor genelde ama süre uzun bence aşılama veya tüp bebek olarak devam etseniz daha iyi değil mi sizce de ? Doktorunuz bu duruma ne diyor
Yeterartik Ilaç tedavisi ile kalabiliyorum diye devam etmiyo gebelik tüp ve aşılama ilede aynı olur diyo ama hala adet olmadım çok şaşkınım bu duruma ne özellere gittim ama yok fayda
Antepli2779 Merhaba! Ben bir yıllık evlıyım hıc sorun olmadıgı ve korunmadım İstiyoruz olmadi ve çok doktora gittim dıyerleri ılac dahi yazmadi son bir doktora gittim ve suan klomen basladı adetın 5 Cu günü başlıcam aynı sorun SAN karşılaşan varmi yardım Ci okurmuşsun
Grlrrr Aslannnn valla canım ben Ocak ayında kullandım fayda etmedi. İlaç kullanmayı bıraktım oluruna bıraktım İnan hiç bir ilaç kullanmadan Mayıs ayında hamile kaldım. Şimdi 27 haftalık hamileyim kim ne derse dersin kafaya takınca olmuyor
Grlrrr Antepli2779 evet klomen kullandım yumurtalarım ilk büyümedi sonra dozu yükselttiler büyüdü ama gebelik oluşmadı. Rabbim bekletti sonra kendiliğimden gebe kaldım. Üstelik kocamın sperm zayıflığı vardı Allah dilerse olur
OnsuzAsla Klomen ve ovitrelleden sonra bu gün 22. günüm. İdrarda çok net olarak çıktı hamile olduğum ama kanda daha belli deil. Sizce hamilemiyim yaaa of aynı şeyi yaşayan var mı? 😇
Lylaa Gncys bizde 1 senedir evliyiz cocuk icij doktoruma gittigimde klomen verdi adetin 5.gunu kullan 12.gunude yanima gel dedi ama bu son olaylar yuzunden gidemedim haftaya randevu ancak olusturabildim ama haftayada adetimin 23.gunu olacak ara ara midem de bulaniyor ama sizce hamile olabilirmiym?