Bora Busimss başka doktora da görünsem en baştan tahlil yapacak kaç defa bide benim doktorum çok iyi herkez benim doktoruma geliyo en iyi doktor
HaticeNur7994 Karından ultrasonla da bakılıyor şöyle ki ilk once karından bakılıyor yumurtan belli bir büyüklüğe ulaşmışsa alttan bakılıyor büyüklüğünü anlamak için yani bnde öyle olmuştu klomen kullandigim ay hamile kaldım bnde ilk once 5 klomen içtim karından ultrasonla baktı doktorum istenilen büyüklükte değildi hatta hiç büyümemişti 5 tane de daha kullandım sonra gittiğimde yine önce karından ultrasonla baktı büyüyen yumurtalar olduğunu görünce alttan boyutunu ölçmek için muayene etti bu şekilde hamile kalan bi kaç arkadaşımda var ve benim bildiğim vajinal ultrasonla kesin bakılıyor ama zor bi muayene deil zaten alttan bakılınca daha kesin sonuçlar alınıyor
Bora HaticeNur7994 doktor bana hiç demedi yumurta oluşmamış diye sadece birşey yok dedi O kadar sana kılomen yazicam yine dedi bende daha birşey sormadım bana yumurtayla ilgili hiç birşey demedi sadece birşey yok dedi
Bora HaticeNur7994 yok sormadım sadece dedim birsey yok demi dedi evet birşey yok ama bu sefer gitigim zaman sorucam
HaticeNur7994 Bora günün mu geçiyor bilmiyorum eğer geçiyorsa tahlil yap çıkar canım inşallah hamilesindir Rabbim kimsenin kucağın boş bırakmasın🙏
Bora HaticeNur7994 evet dün olmam lazım dı olmadım sadece çok akintım var Beyaz kokusuz birkaç gün daha geçsin tahlil yapicam
Bora HaticeNur7994 normalde dün olmam lazım dı hayatta günüm geçmezdi ilk defa geçti göğuslerimin ucu çok agiriyo 3 gündür
Bora HaticeNur7994 birkaç gün daha geçsin dedim ama test de hemen çıkmıyo normalde 4 gün felan geçsin günüm yapicam
HaticeNur7994 Bora çıkar tabiki neden çıkmasın bir çok bayan adet günü öncesi.yaparak öğreniyor ben de iki gebeligimde adet günümde ogrendim