Cashua merhaba arkadaşım bende polikistik hastasıydım ve 4 5 ay hiç adet olmamıştım doktora gittim bi arkadaş tavsiyesiyle . Doktorum polikistik hastası olduğumu çocuğumun olabileceğini ama 1 sene sonra ama 2 sene sonra dedi . Tabi canım evlenelide 2 yıl olmuştu 7,8 ay hiç korunmadım doktora gitmeden önce hamile kalamadım adette olmuyordum . Artık çocuk istediğimiz için gitmiştik zaten doktora da . Ve doktorum ilk önce polikistik over hastalığım için bana ilaçlar verdi hatta meme ucumu sıktı su geldi bu süt oluyormuş . Göğsümden gelen süt içinde ilaç verdi ve ben bunu 1 buçuk ay kadar kullandım doktora gittiğimde doktor hemen hamile kalmak istiyormusun dedi bende evet dedim ve bana adet söktürücü verdi adetimin 3. Günü doktora gittim tekrar bana klomen yumurta oluşması için ilaç verdi ben onu 5 gün kullandım 5 gün sonra doktoa tekrar gittiğimde 3 tane yumurta oluştuğunu gördük ve ovitrelle çatlatma iğnesiye doktorum çatlattı o hafta ful ilişkiye girmemizi istedi . Ve o ay çok şükür kan tahlilim pozitif çikti şimdi ise 11 haftalık hamileyim.. moralını bozma ve iyi bir doktora görün arkadaşım . Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰