Eminekiv46 bak sana yaşadığım biseyi anlatmak istiyorum stres yapmaman adına çünkü yaşadığım için biliyorum stres başlı başına engel hormonları dengesizlestiriyor benim ikinci gebeliğim bir kızım var ilkinde olmadı doktora gittim bir problem yok ama stres oldum ağladım üzüldüm birde iki sene ye yakın bir zaman olmadı sonrasında stresten dedi dr hormonlarim dengesizlesti dr bana tedaviye başladı ama dedi bu ay çok zor umut yok çünkü bu ay hormonların dengelenmesi gerekiyor dedi ben o ay nasılsa umut yokmuş dedim artık umutlar bir dahaki aya😊gezdim tozdum ağır işler yaptım hatta dedim nasıl olsa bebiş yok hic düşünmedim aklıma bile gelmedi adet günün geçti gittim hamileyim şok oldum inan kendime gelemedim bir süre çünkü hiç beklemiyordum dr bu ay olmaz diyince kesinlikle olmicani düşündüm ama oldu mucizem geldi😊demem o ki rahat ol rahat bırak kendini dinleme ben her ay derdim şuramda kıpırtı var buram ağrıyor aceba hamileliğin böyle hep hüsranhusranla sonuçlandı rahat olacaksin canım başka yolu yok bundan bir problem olmadığı halde 14 ay olmadı ama ben hep inanıyordum psikolojik işte ilaçla hamil e kalacağıma inanıyordum gerceklemmtende öyle oldu ilk ay hamil e kaldım seni rahatlatmak adına yazıyorum canım kusura bakma cook uzun oldu😊