Eminekiv46 öncelikle doktorunuzu değiştirmeniz lazım rahat edemediğiniz bir doktorda güzel bir sonuç almanız pek beklenemez malesef çünkü stresimizi alanın biraz da doktorumuz olması lazım güven ve umut vermeli 😊 klomen gelince adetin 5. Günü başlayıp sabah akşam 12 saatte 1 iki kere ilacı alıp 5 günde bitireceksiniz sonra iki gün ara verip doktora gidilmesi gerekiyor benim bildiğim ve hamile kaldigim şekil buydu. Klomen kullanırken hamile kalamazsınız o sadece yumurtaları büyütüyor ne zaman ki yumurta büyüyecek doktor o zaman çatlatma iğnesi verecek ve ilişkiye girmeniz gereken günleri söyleyecek.doktor çok giciksa onu da ben soylıyım iğnenin vurulduğu akşam ilişki olacak sonraki akşam olmayacak sonraki akşam tekrar ilişki olacak böyle 1 er gün ara vererek ilişkiye devam edeceksiniz ve çatlatma iğnesi yapıldıktan sonraki 14. Gün test yapacaksınız. Daha önce yaparsanız testi iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir umudunuz kırılır. Şimdiden başarılı bir tedavi olmasını diliyorum rabbim yardımcınız olsun ve mucizenizi size bagislasin inşallah