Benibirakma 37+1 haftalık hamileyim bebeğimin harektleri bugün çok çok az neredeyse hissetmiyorm bile normal mi
Tugceksck Benibirakma geçen gün bende aynı sorunu yaşadım sanki zorla hareket ediyor gibiydi. Gün içinde hareketlerini sayın inşallah bi sorun yoktur
pamuksekerinannesi Benibirakma Yeri daraldığı için hareketlenmesi azalır der doktorlar ama yine de kontrole gidin Çünkü ben o haftalarda hissediyordum hatta doğurana kadar gözle görülür şekilde itiyordu. Endişelenmeyin ama içiniz rahat etsin diye bi görünün🥰
Ftmemne Benibirakma tatlı bir şeyler yiyip içip beklediniz mi. Bu haftalarda günde 10 kere hareket etmesi gerekiyor diye biliyorum. Doktorunuza danışın bence. Yada bir acile gidip kalp atışlarını dinleyebilirsiniz
Tugceksck Benibirakma hareket ettiğinde en az 10 hareket saymanız lazım tekme itme dalgalanma hepsi birer hareket olarak. Bide bildiğim kadarıyla 2 saate bir hareket etmesi lazım az da olsa
Benibirakma Tugceksck yani tek bir hareketi mi sayacax yoksa hareket ederlen on defa mı etmesinş anlamadm