Buzii Merhabalar, sata göre tam 5+0 haftalık hamileyim ama bugün beta hcg yaptırdım 300,5 çıktı sizce de az değil mi? Sizin bu dönemlerde değeriniz kaçtı ?
Deletedmom2224 Buzii büyük ihtimalle geç döllenme olmuş. 5 haftalıkken 2500 3000in üzerinde olması lazım
Nnurmehmet Buzii canım sat ne zamandı senin geç döllenme olabilir hayırlısı olsun hakkında ALLAH herşeyi gönlüne göre versin inşallah hamilesindir 🤲🧡
seyda_44 Buzii bende bugün 5 hafta oldum benim 4000 civarı ama erken döllenme sanırım.bir gün arayla tekrar verin ikiye katlamış olması gerekiyor,
Buzii Nnurmehmet 12 Haziran son adet tarihim amin inşallah daha önce kalp atılı olmadığından dolayı kürtaj olmuştum yine aynı şeyleri yaşamaktansa korkuyorum
busraercan Geç döllenme olmuştur. 14 haftalık hamileyim sata göre 16 haftalık. 3 gün sonra tekrar yaptır takip edersin yükselişini 👍🏻
MerveSinan Buzii ben 5 haftalıkken 4.61 le süpheledim ve iki gunde bir artısı gözlemledim.Degerin düsük degil herkesin degeri farklı olabilir.Kıyaslama yapmayin.Onemli olan düzenli artıs olması.Suan 35 haftaligiz
Buzii MerveSinan gerçekten mi çok değişikmiş daha önce kürtaj yapmak zorunda kalmıştım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum internette en az 20 en çok 7bin ksür gösteriyor umarım geç döllenmedir :(
seyda_44 Buzii benim de 12 haziran ama ovülasyonum erken zamanda idi,keseyi gördük kalp atışı sırada,sizinde olur inşallah acele etmeyin
Nnurmehmet Buzii yaa öyle mi canım benimde 13 haziran son adet tarihim 😘 Bende 15 ay önce kalp atışları oldugu halde 8 haftalıkken düşük yapıp kürtaj olmuştum canım çok şükür 15 ay bekledim hala inanamıyorum daha o kadar yeni ki benim de sata göre 4+6 oluyor 😍 ALLAH sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize
iremalbayrak Buzii Benim 5 haftalıkken 102.5ti. Bence de herkesinki değişiyor kıyaslama yapma insan kendini yıpratıyor kendimden biliyorum. Şimdi 21 haftalığız.
Lastmoon Buzii daha çok yeni bir gebelik gibi değerde. Geç dönllenme olabilir yüksek ihtimalle. Allah gönlünüze göre versin.
MerveSinan Buzii internetteki bilgilere cok güvenme sonucta düsük bir degerle basliyor ve artıyor.Ne zaman döllendigini internet bilemez.Stres yapma bence kendine.Takip takip 😊Insallah sonuc guzel olacak
MerveSinan Buzii ayrıca o aralık gördügün gibi cok farklı degisken 21 de normal 6999 da normal bu sartlarda 😁yani kisiden kisiye degerler cok farklılık gösterebiliyor.Buna cogu kez burada da sahit oluyoruz.
Buzii Nnurmehmet amiiinnn göründünüz mü dr sizde umarım aynı şeyleri yaşamazsınız. Sizin de içiniz de eskisi gibi olucak korkusu var mı :(