bebegineasikanne merhaba hanımlar selamlar. benim sütüm çok azdı ve doktorum humana still tee kullanmamı tavsiye etti günde 3 kre düzenli kullandım. şimdi vazgeçilmezim oldu :) sütüm arttı aayrıca soğuk içiyorum yazın, hem tadını sevdim hem etkisini. tavsiye ederim
Heisenberg bebegineasikanne Evet sütü arttırıyor ama aşırı şeker içeriyor. Kilo vermek isteyenlerin rezene gibi başka alternatifleri değerlendirmesi daha mantıklı
bebegineasikanne Heisenberg Bir bardağı 32 kalori diye biliyorum aslında pek bir şey değil yani. Tadı sizi yanıltmasın bende kilo yapmadı
Nebahathumeyra Ya ben Almanya da yaşıyorum burda aradım ama bulamadım satilan bir yer var mı acaba biliyor musunuz
bebegineasikanne Nebahathumeyra Humana'nın çiftlikleri bile Almanya'da. Orada mutlaka satışı vardır. Bence bir araştırın internetten Almanca web sitesi bile var humananın
Nebahathumeyra Mlssa e bebeğin Almanya’ya kargosu var mı ? Yani çevremdeki yerlere baktım ama bulamadım maalesef
Mlssa Nebahathumeyra Bir sorun derim ama almanya da mağazası var diye görmüştüm ben internette araştırın,kargosunu da sorabilirsiniz bilgilendirirler sizi❤️
simgeninannesi bende düzenli olarak içenlerdenim süt yapıyor daha kullanmaya başladığımın 2.günü ne kadar işe yaradığnı hissettim zaten ayrıca tadı kokusu falan ben çok seviyorum bana güven veriyo :)
Nata97 BEnde rezyene cayi iciyorum, ve fazla su tuketimi, dinlenme uyku stressden uzak olmak sutu artiyor) bolbol dinlenme ve su en onemlisi bence