Fasulyem22 Haribo42 ya gerçekten çok tatlı şeyler var ama hangi beden alacağımı bilemedim hangi beden almam lazım ki birde kış bebeği olacak bilemedim yardımcı olur musn
Pinar4063 Haribo42 evet çok kaliteli ürünleri var pamuk tamamen ben zıbınlarından almıştım yine sipariş verdim indirimi duyunca🤗
Haribo42 Fasulyem22 hangi ayda dogum yapican 4 6 ay ve 2 4 ay alabilirsînn 1 2 aylik yenidogan zibinida alabilirsin uzun kollu yani alican seylere bagli:))
Fasulyem22 Haribo42 kasım sonu yapicam ama çok şeker şeyler var birde devrimlerimde indirim uygulamadı üç şey aldım polar böyle tulum şeklinde 307 tl tuttu yani indirim yapmadı özel bir şey yapıyormuyuz
Badevehande Fasulyem22 bende Kasım’da doğuracam 3-6 alacam hep uzun zıbın ve alt patiksiz bol çorap 👍👍
Fasulyem22 Badevehande valla üç şey sipariş ettim zaten çok urun yoktu indirimde çok heyecanlıyım bebegim için aldığım ilk sey 😍😍
Fasulyem22 Haribo42 teşekkür ederim bu arada çok sağol bu marka benim aklımdaydı ama bir türlü gidemedim iyi oldu 😊😊😊