Aslicrn Drryy ya yillardir hep kiz cocuk isterdm oyle hayal kurardim esim falanda kiz cocuklarini ayri sever oyle olunca iste ama ayrim yapmam asla saglikli olsnda yeter o bana
Aslicrn Yesiimduurmus yaaa o hurafelere hic inanmiyorm ben hepsi uydurma sallama bence bizim insanimizda var bu tip hurafeler🤣 kiz evlat cok farkli rabbim saglikla kucagina almani nasip etsn canim ama ben bu sene erkek senesi diye bliyorm cogu erkek benim cevremdrde
Adu Yesiimduurmus Bende sizin gibi kız evladım olsun çok istiyorum ama herkes oğlun olucak bence diyor 🙄
Yesiimduurmus Adu Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏❤️ Öyle diyenlere aldanmayın banada birsürü hurafe kurdular karnın dik miden bulanmıyor kesin erkek falan diye ama dedikleri tutmadı 😁
gizmo1696 Aslicrn ben 12 haftalıkken doktorum %90 kız dedi ve ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gittiğimde bir daha baktı yine kız dedi değişmedi
Deniziimmm Aslicrn bana tam o hafta yüzde vermedi ama erkek dedi canım 32+2 olduk cinsiyetimiz erkek tabi yanılma yaşayan da oldu 😊
Annesininaminesi Aslicrn benimkinde o haftada öyle dedi üç hafta sonra kesinleşti meğer yanlış görmüş kızmıl🤣
sevgilihayyam Tusubasa yok ya. Benim oğlumda hep sakladı. Resmen dürte dürte açtırdık. Hiç bacağını açmıyordu. Ondan kız açmaz demişlerdi. Erkeğinde edeplisi var😜
Tusubasa sevgilihayyam ayyy ne kadadarda güzel bizimkisinide uyandiramiyoruz yeri pek rahat herhalde :) doktor uyandiramadi ayy ben böyle bişey görmedim resmen uyanmiyor diyo :)
Handaan Aslicrn biz 11×5gunlukken öğrendik erkek olduğunu ve değişmedi şimdide 2 haftalık oldu şükür doğdu darısı size zaten erkeklerde pek değişme olmuyor