Aslicrn benimkide çok hareketli inanın ve bizden11 haftada resmen gördüğümüz şeyi pipi sanmıştık özellikle eşim hayır daha belli değil dememe rağmen erkek o pipisini gördüm resmen pipiydi falan dedi ve kayınvalidemlere falan söyledi tabi ben çok araştırdım çok vardı bu şekilde olup kızı olan anneler hissedeer ben hep hissettim onu öğrendiğim ilk andan beri kızım diye sevmiştim karnımı ve bAna herkes karnın çok dik kesin erkek sen hiç kusmadın hamileliğin çok rahat geçti kızlar kusturur erkek rahat geçer derlerdi bütün teoriler çöp hepsi hurafe bi bağlantısı varmıdır bilmiyorum ama eskiden sürekli tatlı yiyen ben asla tatlı istemedim hep ekşi erik ve meyveler istedim meyve yedim karnımın sol tarafı sağa göre biraZ daha şişikti basenlerden kilo aldım ve yüzüm özellikle çene bölgem aşırı sivilce oldu cildim çok yağlandı şimdi erkek diyen bütün teyzelere kızıma erkek diyen teyzeler sizi asla unutmicaz diyorum😂 son olarak bide bu sene kız senesi 100 hamile tanıyorsam 90 ı kıza hamile erkek çok nadir bunuda söyleyeyim Allah gönlünüze göre versin ama 11 haftada gördüğümüz şey pipiye çok benziyordu 🐣