ozgeege Rabiakoc 33 haftalık 2600 olmuşuz bizde 🙋🏻♀️ Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼
Kadriye4567 Lavinia5 ben napsam da almıyor süt yumurta muz hergün yiyorum ama hep 1 hafta geri ve kilosu haftasına göre az😔
Haticesuat Rabiakoc en son 31+0 da gittim 1981 dedi biraz fazlaymış kilosu suyum da fazlaymış diyet yapıyorum şuan 32 +0 olduk iki hafta sonra gidicez bakalım ne durumda minnoşum 😍
Lavinia5 Kadriye4567 ben de neler neler yiyorum ama yok bebek alacağını alıyor sadece. Sağlıklı olsun da inşallah. Rabbim afiyet versin inşallah
Nazo61 Kadriye4567 benmde 3 gün geriden geliyordu ben 1 haffadr nesguikli süt içiyorm ve haftasını yakalamıs sende dene ben sütü sade içemiyorm diye nesguik koyuyorm ama iyi geldi bebeğime
Arbie Benim 32. Haftamda ultrasonda kaç dr gördüyse 2 kg dedi 32 +5 de doğurdum bebeğin kilosu 1.650 çıktı 😓hatta suanda hala hastanedyim taburcu olmadım 🥺bence takılmayın kiloya pek doğru çıkmıyor ultrason sonuçları
Efecik Rabiakoc 33 te 2400 dedi doktor bu hafta sonu 35 oluyoruz kontrol var bakalım ne kadar olmuş herkülüm 👶