Minetuncer 26 haftalık hamileyim. Karnımda bir saat içinde 5 dk arayla titreşimler oluyor tekme değil ama bu titreşimler atışlar neden oluyor merak ediyorm. Yaşayanlar oldu mu aranızda normal mi bu?
espalp Minetuncer bütün karnın titriyor dimi? Benim de oluyor nereye vuruyorsa artık çok garip bi his😂
Sezen2006 Bende 27 haftalığım aynı şey bende de oluyor bebek yapıyor ama nasıl ve neden merak ediyorum şurada bekliyim ☺️
anapanda12 Titreşimden kastınız nedir? İrkilmek gibi mi? Yoksa nabız atması gibi mi? Kalp atılı nabız atması gibiyse hıçkırık tuttuğu muhtemeldir
Minetuncer anapanda12 kalp atışı değil bildğnz titreşim gibi irkilme ürperme gibi sarsılıyor sanki karnım tıktıktık atıyor hızlı bi şekilde
Minetuncer espalp sanki eliyle midemi gıdıklayıp titretiyor küşkül gibi benle oyun mu oynuyor anlam veremedim 😄
Dilanserdar Evet evet bende de oluyor bebek hareket ederken titrer gibi oluyo karnım ard arda sizde de aynen böylemi
Dilanserdar Hıçkırığı ayırt edebiliyorum kalp atışı gibi 3 4 dk sürüyo bazen 7 8 ama benm dediğim olay farklı😔
sydtns Minetuncer sebebini bilmemekle beraber 32-34 hafta arasında oldu sanki telefonun titreşimi açık kalmışta karnımın üstündeymiş gibi kısa süreliğine oluyordu 😄değişik birşey