Tugba1616 Ben maalesef adet oldum o kadar klomene çatlatma iğnesi ne rağmen bu ayda olmadı maalesef 😢
Tubasim Ben bi şeyi merak ediyorum iğnenin etkisi geçince negatif çıkıp sonrasında mı hamileysek pozitife dönüyor 🤷♀️ Yine kafamda deli sorular. Tabi bünye alışık değil pozitifin hayalini bile kuramayanlarız biz 😂 3 sene olacak hayal mi kalır 🤦♀️
Sbnm06 @Canan_seckin dün iğne üzerinden 13. Gündü test yaptım negatif:((( ara ara karnım ağrıyor hasta olcam.Moralim çok bozuk ikinci iğnede olmadi hayır neden niçin sebebi ney ne yapmamiz lazim:(((
Tubasim Canan_seckin 11.günde misin canım sende, test yaptın mı hiç. Benim bugün karnım ağrıdı. Adetime daha 11 gün var
Tubasim Canan_seckin insallah bebiştendir ya 🤲 ve ben bu ay röntgen mr falan çekilmek zorunda kaldım bayramda bacağıma darbe aldım hayvandan 🐏 doktorum bi şey olmaz dedi bakalım insallah hayırla sonuçlanır hepsi
Canan_seckin Tubasim ay böyle anlarda varda tutacağı tutuyormuş hayırlıysa olsun bişey olmaz içini ferah tut.
Tubasim Canan_seckin bugün test yaptım 12.gün negatif 😢 aşılama da tutma ihtimali çok düşük diyorlar nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin
Duuyguum Canan_seckin instagramın varsa yaz canm çatlatma iğnesi olanlar daha önceden yaptıranlar kisti olanlar vs