Sbnm06 Kızlar iğnesini vurulmuş beklemekte olan herkez burda birleselim test yapan yapmayan belirtiler sonuç hepimiz birbirimize yardımcı olalım:)))
Musel Sbnm06 hayırlı uğurlu olsun sonuçlarıda hayırlı olur inşallah benimde dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugünde tık yok göğüslerim çok ağrıyo kenarları felan bakalım ya olucam yada gebelik var
baby10 Ozgehasan olgunlaşan yumurtayı dışardan müdaheleyle çaylatıp çıkarmak ve spermle buluşmsını sağlıyor
Deletedmom2224 Gulmira başka bir doktora gidin 2 sene çok fazla çoktan başlanması lazımdı. Mümkünse özel olsun devlet pek fazla uğraşmıyor
Esrayusuf Duuyguum Ağustos'un ilk haftası adet olmazsan gel kan testi yapalım dedi adet olursan gel yine bakalım dedi ya dünden beri sırtım kasığım ağrıyor çok şiddetli ağrı değil ama halsizlik yapıyor duygu korkuyorum kiste döndüyse
anne_can16 Esrayusuf aaaa bende vurdurdum ve bana da hasta olursan yada olmazsan gel dedi doktorum. Ben 02.07 de vurdurdum o kadar ağrım var ki kasığımdaaa sanki olucakmışım günü belim de ağrıyor
Sbnm06 @Ozgehasan catlatma ignesi belli büyüklüğe gelmiş yumurtanın çatlatilmasinda ve döllenmenin yüzde 15 şansının artırıldığı bir tür tedavi sekli:)
Sbnm06 @Gulmira canım 2 sene çok uzun bir sure zaten 1 sene eğer bebek istenip olmuyorsa öncelikle yumurta çatlatma tedavisi ile başlanıyor ardından aşılama ve sonrada tüp bebek.
Gulmira Sbnm06 ikisene içinde 1 duşuk yaşadım canm ama duşuten sonrada olmuyor işte pcosdu galiba duşuğumun sebebide
Sbnm06 @Esrayusuf güzel düşünelim güzel olsun canim aynı belirtiler bende de oldu ve ilerleyen günler hafifledi iğne etkisi olabilir die düşünüyorm
Duuyguum Esrayusuf iğnenin etkisi o bendede aynısı oldu çok kafana takma ağrıları falan normal o kadar
Esrayusuf Musel bu kadar kafanı yormandansa bence yapmalısın negatifte olsa Allah'tan yapacak hiç birşey Yok kuzum
Esrayusuf Duuyguum yok kız takmıyorum artık o kadar umutsuzum ki yumurtamın çatlayacağına bile inanmıyorum ve hiç sanmıyorum tutsun bu ay çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden hiç birşey beklemiyorum