Pinarsalih KubilayGizemzkan bugün 23 oldum 57yle hamile kaldım bugün tartıldım 64,5 olmuşum🙈bebeğim de 4gün önce 507gramdı
meltemerdem KubilayGizemzkan 22 hafta olduk 4 buçuk kg aldım 😣😣😣 bebiş 451 gr dedi doktorumuz dün ☺☺☺
betul42 kontrolume gdemedim malesef 🙁 19 haftayken 375 gramdi bnde bu zamana kdr 4 kilo aldim 23 hafta oldu kontrle gdince ogrencem bklim bu ay nolmusuz kac gramiz 🙂
Bhr34 24 haftalığız.en son 2 hafta önce gittim kontrole 4 kilo almıştım bebeğimde 530 gramdı.henüz hiç hazırlık yapmadım.bu hafta taşınıcam yeni evimde odasını hazırlıyıp hazırlıklara başlarım diye beklettim şimdiye kadar.artık elbiselerinide almaya başlamalı 😌
gulcins Bende 1,5-2 kg almış görünüyorum bu ay 20.haftaya kadar hiç kilo alamamıştım 🙈 bebeğim 21+2 de detaylı ultrasona girmiştim ozaman 462 gr dı 20 haftalık kontrolümde de 387 gr çıkmıştı haftaya doktor kontrolüne gidicem bAkalım bebeğim ne durumda
Drngrkm Sat’a gore 20+5’te gittigimde ultrasonda 21+2 degeri cikti o zaman 430gramdi haftaya bir daha gidecegiz bakalim🙏🏻👼🏻
Bhr34 KubilayGizemzkan 10 haziran gözüküyor ama bebekte biraz önden gidiyor.bide sezaryen olcam haziran başı olur herhalde
gulcins KubilayGizemzkan beslenmem Yok 😂 aç geziyorum diyebilirim 😬 kilo almayım diye yoksa mümkün değil yiyip almamak hamilelikte dikkat etmek çok zor 😢
Drngrkm KubilayGizemzkan hayir canim neden zayif olsun doktor normal dediyse normaldir zaten bu haftalar cok belirleyici olmuyor. Her bebek farkli olabilir onemli olan son haftalar😍
Edatalha KubilayGizemzkan cnm bi oğlum var onu okuldan almaya gidiyorum sadece yani günde yarım saat 45 dk kadar yürümeye çalışıyorum başka da yaptığım bişey yok iştahım da yoktu canım hiç bişey istemiyodu 63 le hamile kalmıştım çokta kilo almam inşallah