Nnurmehmet mrsxscape canım adetin kaç gün geçti 🤗 gözün aydın insallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur yavrularımızı🤲🤰 bende daha yeniyim 5+0 olduk bugün hayırlısı bakalım 😍
mrsxscape Nnurmehmet canim adetim daha gecmedi 3 gunum var baslangicina. Ben 7 gun once ilk siligi gordum ama cok hafifti nasil oldu bilmiyorum valla 😊 Sende saglikli bisekilde hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim benim 😇
Nnurmehmet mrsxscape Amin canım hepimiz sağlıcakla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza🤲🤰 Isteyen herkese nasip etsin rabbim rabbim hayırlısı ile 🤲💐
Pandabekleyenanne mrsxscape sonuç ne yani ? Ben 7+5teyim test yaptırmamıştık ultrason da görünmüştü o yüzden bilmiyorum testleri
mrsxscape Pandabekleyenanne Hamileyim 3 fu Pandabekleyenanne hamileyim. 3 gun sonra tekrar kan vericegim artisa bakacagiz dediler
mrsxscape Pandabekleyenanne amin canim sagolasin seninde Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏
Yaprak36 mrsxscape benim iki gün geçmişti adetim test çubuğunda da ikinci çizgi seninkinden daha silikti senin maşallah adetin geçmemesi e rağmen daha ilerde gibi hormonlar dan kaynaklı heralde