Dilaramelissa mrsxscape inşAllah kuzum sağlıkla gelsinler🙏🏼🍀Ben haziran ayında kimyasal geçirdim maalesef silik bir test ile geçen ay tanıştım.Bu ay kalıcı silikten koyuya görürüm inşAllah.Haber veririm cumartesi gününü bekliyorumsss🥰
mrsxscape Dilaramelissa Insallah bu ay sende alirsin mutlu haberi ya 😇 Benimde iste silik oldugu icin korkularim var hic aklima getirmemeye calisiyorum mumkun oldukca 🙏
Dilaramelissa mrsxscape amin canım kötüyü aklına getirme hiç rabbim sağlıkla kavuştursun yavrucağını💚🥰
H1z2a3 mrsxscape canım hayırlı olsun gebesin bnm daha silik çıkmıştı daha yeni olduğu için böyle silik çıkmış 4 haftalık falan belki daha yeni de olabilir kan testi yapınca haber ver merak ettim
sevval55 Kuzum silik değil bildiğin çizgi var hayırlı olsun bundan sonrası kimyasalmı saglıklımı diye bakılır kan alıp☺️
mrsxscape H1z2a3 reglim biteli 3 hafta oldu yani regl biter bitmez hamile kaldiysam 3 haftalik olabilir sanirim insallah sabirsizlikla yarini bekliyorum 🙏
Nnurmehmet mrsxscape Amin canım sende hayırlısı ile sağlıcakla al kucağına inşallah 🤲😍 ALLAHım evlat hasreti çeken bütün herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu 😘🤲
Hikmethanim_07 mrsxscape Hayırlı Olsun canım ben yaptığım da ikinci çizgi yok gibiydi gerçi adetine 1 hafta kala yapmıştım ama 32+4üm şuan
mrsxscape Hikmethanim_07 sagol canim Allah razi olsun sizde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah 😇🙏
pamuksekerinannesi mrsxscape Gözünüzdeki aydın bebişiniz hayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı 😍 Şimdi 15 aylık bir kızım var darısı size İnşallah🙏
mrsxscape Kizlar dun ben 3 hastane gezip kan testini yaptiramayinca eczaneden predictor early aldim. Az once yaptim buraya koyuyorum simdi heyecandan olecegim galiba 😂 https://i.hizliresim.com/Z5d0no.jpg https://i.hizliresim.com/EOJZ2B.jpg
Deletedmom381 mrsxscape Muhtemelen gebelik var canım daha da netleşmiş çizgin ama yine de en net sonuç kan testi. Rabbim kimsenin Sevinç’ini yarıda bırakmasın 🙏🏻 Varsa da hayırlısıyla gelsin miniğin gözün aydın olsun inşallah 🙏🏻🐣
Slmmrb mrsxscape hay maşallahhh 😂😂😂 tebrikler canım. İnşallah kan testinde de güsel bir sonu. Alırsın :) gittin mi hastaneye
Gzm33 mrsxscape var maşşşallah hamilesin benimde böyleydi gebelik yokken hiç poZitif vermedi ama yinede haataneye git allahım saglıkla hayırlısıyla nasip etsn
eslemalt123 mrsxscape bugün gidecek misin cnm valla daha yeni okudum postu bende çok merak ettim inş vardır bebiş benim ki o kadar silik 'di ki telefonun fılaşını soktum 😂resmen testin içine adetime 8 gün vardı 🤗😍28+0 olduk
BusraAydogan14 Dün gece okudum bende sabah uyanınca aklıma gelen ilk şeydi hayırlı haberler alırsın inşaAllah canımm bize de haber et 😊😍