EVET hep dogum hikayleri okuyup biraz korktum biraz cesaretlndim 2. Dgumum ama 5 yil gecmisti aradan ne yasiycagimi bilmez bilmez 38 +2oldum doktorum da dahil herkez 2.koly olur dedikce benm korkum gitmiyordu ilk suni snciydi hep dua ettim nisanm gelsin benmde kndi sanci gelsn diyeee veee
16 temmuz 5:30da sabah uyandim nisanim geldi heycandan titredim annem yanimda ama ben kiyamdim uyandrmaya kocama dedim o da daha dgmaz 2 3 gunu bulur dedi geri uyudu ama hafif hafif sancim vardi saat 8 oldu herkez uyandi kahvlti yaptk ama bebek habire toplanıyordu annem doktra gt dedi doktrumu aradim sancilari duzne binince gelsin ddi tamm dedim aksam 7 gibi kasilmam artti sadece kasiliydm megerki sanci oymus bilmiyrumki doktra tekrr mesj attim oda gt dedi bn gtmedn hastaneye haber vermis nstye baglndkm 2dk bi sancm geliyormuş 3cm acilmm varmis dktra hbr verdiler ......
Doktra eve gtme dedi bnde gtmek istyrm dedim kizmla opusup koklasmak istyrdm ozmn hemn gel 2 bi anda olur gecikme dedi evim yakin olunca geldim valizlerimi aldm kizimi optm kokladm veeee iste basliyuzzzz
Saaat oldu 8 yatisim yapildi tekrr acikmama bakildi 4cm (bu arada anneme otu koy demistim okudu ve suya koydu ben esimle gttim dogma) saat9 bnm acikma 5 veee ben umudumu ytrym saate 1cm ebeler cok guzl deselerde bnm aklim hep ilk dgumda neyse suyum hala gelmedi bana agri kesici kas gevsetici yaptlr habire dusa grydum ayakta hic sanci karsilayamdim bnce o herkse gre degisiyo bm hep otrdm bana yuru dediler ama yürüyeck halim yoktu cunku gundzdende uykuszdm saat 10 oldu acilma 6 cm ve ben isyanlarda bak açılmıyor diyrm ebem sn yanlis biliysn hersy okdt guzlki yumusamn falan super dedi tamm dedim artik caresiz saat 11 nst bglnddm yine ve pit ses geldi oda ne suyum geliyo esime dedim telasla. Ebeyi cagirdi ebe bakti 7 cm oldu bile dedi dktrm bni yan oda da bkliyrdu esas sanci sudan sonra geliyo zaten 12 ebe tekrr gldi daymiycam dedim neye daynmrsn. 7 8cm olmus kakam gelirse cagr dedi tamm dedim veeee saaat 12:45 esime askimmm geliyo dedim herkz basima geldi yuyrek dgum hanye grdum doktrm okadr mukemmel biriki sen basrrsn hersy cok gzl 10cm ve bebek kafasi gelmek uzere dedi esim basimda bayilcakti nerdyse esimi biraz uzaklastdi ve hadi busra kakani yao dedi 2 kez ikindm ama basarmdim 3. Kez ikindim veee sicacik kizmm karnimin icinde degildi artik ustundeydi elimi tuttu etmedim dua kalmdi mukemml di cunku hersyi kndim yaptim ebeler falan bastrmadi basardm diye bagrdm esim gelip optu beni ve hep kara kizm diye sevyrdum ve kizkm karaydi guldu kara dedin dedini dogurdun dedi snra melegimi aldilar temzlediler giydirdiler bnm dikislerim var ama doktr sayisini sylemedi dktr icimi temzledi dikislermi atti
Saat 1:10da 3450 gr 49 cm kizm oldu.
Sabah dktr geldi ve cisini yap evine gt yatma burda dedi korkuydm cis yapmkdn ama kalip hemm yaptim hemn ciktm suan evimdeyim sukur ayaktyim ama galiba kizm doymuyo uyumuyor habire emmek istyo tek skinti bu olsn onuda atlatriz sukur kurtuldukya hepinze cok dua ettim sizlerde saglikla alin kuzucklarinizi kucaginzaa
Uzun oldu kusura bakmayin her detyini yazmak istdim ama daha kzim aglamasa yazrdm 😀😀😀hakkinizi helal edin korkmayin dgumdan mukemmel bisy....