Tazeanne0134 Hulya89 ayy kurban olurum bende 12+2 haftalık hamileyim bende de oluyor hâlâ inan yarım bardak yarım bardak su içiyorum yarım saat ara ile sende bi dene kuzum
Mervednr Hulya89 30 haftalık hamileyim hala sabahları uyanınca yemek yemeden su içemiyorum midemi bulandırıyor. Normal canım 12. Haftadan sonra düzelirsin umarım
Terziterazi Hulya89 canım ben de 4 aylık oldum tam kesilmedi senin gibiydim aç karnına iç daha çok biley yiyince su içme normal bazı şeylerden aşırı tiksinmek
Bkr-efe Hulya89 canım cam suluk al ve bi tane de pipet al öyle içmeye çalış bende tiksinmiştim ama bu şekilde biraz da olsa içiyordum :)
Gizem5334 Hulya89 benim 6. Haftamda çok bulantılarım ve kusmalarım oldu şuan 8+2 deyim şükür geçti bulantılarım suya azıcık limon sık ben öyle atlattım bi dönem ve vazgeçilmez çubuk kraker :)
Hulya89 Gizem5334 çubuk kraker de midemi bulandırıyor herkesde işe yarıyor ama bende yaramadı naneli sakız çiğniyorum biraz bastırıyor sanki
YagmurOz Hulya89 ahh ahh ben su içmediğim için çok şiddetli kabızlık ve peşinde tam 5gün beni hastanede yatıran basur problemi yaşadım Allah yardımcınız olsun doktorunuza bi danışın mide bulantısı için yardım isteyin çok önemli su bu süreçte
Pakiz06 Hulya89 ah o ilk zamanlar bende tiksinirdim suyun içine bazen limon bazen elma, salatalık dogrardım Allah yardımcınız olsun
Yigitalpinannesi Hulya89 Anliyorum seni evet bu haftalarda gayet dogal gecicek az daha sabret ama su ic yemek cok onemli degil ama su bebegini koruyan tek sey bol bol zorla kussanda ic