Esrabrhkl Balbebek ay yok 11 hurmayı denemedim ama günde 5 hurma tüketip hastaneye 4 cm ile gitmiş bi insanım şuan yine 37 hafta hamileyim yine yiyorum bakalim . :)
Eren1merve Dün denedim bakalım beklıyorum doktorda yalancı sancıların var her an hazr ol demişti nasıp
Balbebek Yanlış hatırlamıyosam şöyleydi 11hurmayı 3su bardagı suyla 1.5 su bardagı kalana kadar kaynatıp içmekten bahsedıyodu burdakıler işe yarayan oldu mu meraklardayım hersey musaıt açılma olmuyor ☹️☹️☹️
Ferdaa Esrabrhkl hurma yiyoruz sadece değil mi çekirdeğini yutmak yada yemek gerekmiyor doktorum öyle bişey der gibi oldu sormayı unuttum sadece 3 hurma yiyorum çekirdeği atıyorum
Eren1merve Zeyni bn normalde de hurma yıyorum tek sayı seklınde de 11 hurmayı ıkıye bölüp 3 bardak suda kaynatıp içtim bakalım
Busu_02 Eren1merve merak ettim 🙄 ben 3 gün önce gittiğimde 2 cm açılmam vardı ama daha tık yokk. Doğum başlasın diye yapmadığım kalmadı sıcak duş , yürüyüş, masaj, adacayı, hurma, pilates . Acaba bu suyu içsem işe yarar mı ki ?
Eren1merve Busu_02 bilmiyorum canım umut ettım yptım valla bndede tık yok 2019 bebişleri dogmak istemiyo heralde anlamadım ki bnde bi cocuk doguralım dedik doğmuyo oda 🤣🤣🤣🤣
Busu_02 Eren1merve sanırım haklısın 🤭 ben yinede kaynattım hurmayı içecem birazdan ☺️ İnşllaah alırkö oğlumu kucağıma 🤲🏻