Medine55 Son 15 gün kaldı😇 herşeye rağmen mama alıp kenara koymak istedim. Aptamil bebelac felan bakıyordum e bebek de herobaby 1 buldum ve 14,15 tl felan dı onu aldım herobaby kullanan var mı bayanlar 🤔🤔
NurGrlek Medine55 kizimda kullandım canım bı ara bim satıyordu daha sonra denk gelmedim mamayı bıraktı zaten 16 aylık oldu ben sıkıntı yaşamadım kaka yada gaz sorunumuz olmadı şükür fiyatı iyi gelmişti bizede 100 TL mamaya veriyordum ama sonra bulamadım 😒
Lee Medine55 iyi de neden mamaya odaklanıyorsun emzireceksin diye düşün boşver takılma böyle şeylere daha doğmamış bebek
Medine55 Badevehande e bebek den aldım Canım ben diğerleri çok pahalı geliyor aynı işlemi görüyorsa birde bilinen marka uygun olanı alayım dedim
Medine55 NurGrlek e bebek den aldım Canım ben diğerleri çok pahalı geliyor aynı işlemi görüyorsa birde bilinen marka uygun olanı alayım dedim
espalp Medine55 arkadaşlarım kavanoz mamalarının hiç bozulmadığını fark etmişlerdi o yüzden almıyorlardı 🤷♀️ Normal mamasını bilmiyorum. Ben de çantaya mama koyucam aç kalıp da sarılık olmasını istemiyorum. Hipp organik ya da combiotic almayı planlıyorum
Mirc Medine55 valla bende bugun 5 paket siparis verdim hero baby 1 den heryerde 35 lira 20 liraydi e bebekte nolur nolmaz dursun kosede dedim 😂 son 4 safak 😂
Yasdefel Medine55 internetten araştırın isterseniz herobaby hiç önerilmeyen mamaların başında geliyor içerisinde şeker var instagramsan gıdadedektifi var o mamaların içeriğini incelemiş ben oğlumda similac kullandım içeriği diğerlerine göre daha temiz tavsiye ederim