damlasahin benim ilk gebeliğim ve bayagıda bekledik bebeğimizi 8 haftalığım ama oldum olası doğumdan çok korkmuşımdur annemde öyleymiş ilk gebeliğinde 😂 nedense sezeryan bana daha kolay geliyor normal doğuma zerre cesaretim yok 😔
Ozgehasan damlasahin aynı bende öyleyim valla 32haftalık olduk korkum geçer diye daha doktoruma da söylemedim ama geçmedi malesef 😣
titebouille Ozgehasan 33+1 haftalığız. Korku değil nasıl olacak diye merak var sadece.. İnşallah güzel geçer..
Gulsum1453 Ozgehasan izleme cnm hiç bişey bilmemek daha iyi oluyo bekadar bilirsen korkuların daha çok oluyo huzursuz oluyosun ben bilmeden gittim herşeyi yaşayarak öğrendim ve her doğum kişiye özel ağrıda sızıda gelip geçici korkulcak hiç biley yok bence şimdiden kendini korkutma
Ozgehasan Gulsum1453 en başında o yanlış i yaptım malesef sonra izlemedim de canm bakalım nasip haklısınız 😊🙏
Dilekaydin Ozgehasan bende korkuyordum ama instegramda bir sayfa takib ediyorum yabanci ulkedeki kadinlarin dogumlarini paylasiyor. Bana cok cesaret geldi. Biz dogum korkularini kafamiza yerlestirdigimiz icin ister istemez psikolojik olarakda korkuyoruz .
Beyzanurlina Ozgehasan korkunun ecele faydasu yok ölede bölede çatırr çatır dogurcam🤣🤣🤣 korkma bence 😘
Brnaebu Ozgehasan ben hem sezeryandan hem normal dogumdan korkuyorum😔 şuan bebegim ters sezeryan görünüyor ama kısmet bakalim