Mervesbaby Merhaba kızlar. Kasıklarımda tuhaf bir ağrı var artan, bir de her gğn olmamak şartıyla kahverengi 1-2 damla akıntım geliyor sizce bunşar normal mi habire gidio bebeğimin kalp sesini dinlemek de istemşyorum bebeği yorarmış. Lütfen akıl verin 🐣
cansuaydin Mervesbaby canım hemen doktoruna danış. Ayrıca bence doktor kontrolünde kısa bi süre de olsa duy, dinle.. sana da iyi gelecektir inan. Endişelerinden kurtulursun, muazzam bir his 😊
Busraduru Mervesbaby ihmal etme leke için doktoruna bi görün bence ama kasık agrısı bendede hep vardı genellıkle kız bebekten dolayı oldugunu soyluyolar benımde kızım olcak ınsallah halada devam edıyo kasık agrılarım senın de kız olabılır ☺️
m_eva24 Mervesbaby kahverengi lekelenmeyelim başlamıştı benimde Sonra yoğun akıntıya dönüştü doktorum alttan muayene etti direk 2 gün yatış verdi bu sırada serum ve iğne tedavisi oldu ve Progestan verdi çok şükür geçti ama doktorlar kromozom lekenmelerden korkuyorlar
m_eva24 Mervesbaby kahverengi lekelenmeyelim başlamıştı benimde Sonra yoğun akıntıya dönüştü doktorum alttan muayene etti direk 2 gün yatış verdi bu sırada serum ve iğne tedavisi oldu ve Progestan verdi çok şükür geçti ama doktorlar kromozom lekenmelerden korkuyorlar
Mervesbaby cansuaydin öyle ama kalp sesi her zaman dinlene bebeği yorarsın falan dediler doktoruma da geçen gün gittim alttan da muayene etti öyle bir kanaman yok progestan bile içmeme gerek yok dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum
Mervesbaby Busraduru yani 1-2damla geliyor her zaman değil 3-4 günde bir falan. Doktorum normal dedi heyecanla bekliyorum sağlıklı olsun kız erkek farketmez ama kız evlat baskafır🙈 siz kaç haftalıksınız suan
Busraduru Mervesbaby tabikide öncelik saglıklı olmaları hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah. Benımde 22+2 haftamdayım ☺️
Zeynep16 Mervesbaby ben 31 haftalık hamileyim benimde 4 ayimda düşük tehlikem oldu 4 kutu progestan kullandım çok şükür geçti maşallah erkek bebek bel ağrısı okur kızında kasıklara vurur ağrısı allah yardımcın olsun ihmal etme doktoruna git için rahatlar canim😊😊😊
R_Arslan Mervesbaby kahverengi akinti iyi bisey degil doktoruna haber ver hemen muhtemelen progestan başlar
Mervesbaby Doktoruma gittim alttan muayene etti 1-2 damla geldiği için yine de merak etti bir kanama göremiyor dedi progestan günde 2 dedi duruma göre bırakadabiliriz dedi. Progestan bi beni mi sarhos gibi tapıyor basım dönüyor midem bulanıyor uykum geliyor çok etkiliyor beni?