BY_1507 Kızlar 39 haftalık hamileyim. Ancak kac haftadır bebegin hareketlerı cok azaldı. Rıca etsem 38 haftayken cekıldıgınız nst kere bakabılırmıyım. Nasıl olması gerektıgne bakmak ıstyorm. Dktor acılman yok dyor. Rahim yumusamamıs dyor. Bebek kanala yerlesmedi. Cok yukarda dyor. Suni sancı deneyelim once ise yaramazsa Sezeryan yapacaz dyor. Sizce beklemem yanlıs olrmu. Szde bebegnz hareketlerı nasıl bu haftalarda. Suni sancı bebek kanala yerlesmedigi halde işe yararmı ve acısı dayanlmaz diyorlar oyle mı gercekten. Cok soru sordum hakkınızı helal edn. İlk gebelgm ve yanmda danısablcegm kmsem yok. Gurbetteym
Buharaa BY_1507 bende 35 haftalık hamileyim bebegin hareketlerinde azalma oldu ama bu cok normal yeri azaldığı icin eskisi gibi rahat haraketler yapamıyor. Gun içinde takip et hareketlerini eger ciddi bi azalma varsa tekrar doktorunla görüş derim
Ezgikiran BY_1507 bende 38+4 haftayım ama 36 ya girdiğinden beri aşırı az bebeğimin hareketleri doktor nst sorun yok diyor ama az hareket edince ben çok korkuyorum
anapanda12 Dün bana bi akrabam suni sancı verip anneyi de bebeği de yoruyorlar sonradan bebeğin kalp atışları yavaşlıyor sezeryana alıyorlar dedi o yüzden hep kendi sancınla doğuma girmen daha iyi dedi. Tabi herkes için aynısı geçerli değil. Benimde şuan nstm çekildi bir veya iki tane 100e vuran düzensiz sancılarım var
anapanda12 Bu arada açılma için , adaçayı, hurma squat ve yürüyüş işe yarıyormuş dene istersen sağlıkla huzurla gelsin bebişler 🤗
BY_1507 anapanda12 canm hurma yıyorm ve squat yapyorm. Ve gunde en az Bı saat yuruyus yapyorm 32 haftadan itibaren ama yınede yerlesmedı kanala. Adacaynıda ebe onermedı dye ıcmedım
Gamzeciks anapanda12 kaç gündür deniyorum bu dediklerini. 40. Haftadayım. Ne sancı ne açılma ne kanala inme ne de suyunda azalma var. Hiç bir şey çare değil. Suniye mecbur bırakıyorlar pskolojik olarak
BY_1507 Gamzeciks ya kanala neden grmıyorlar yaa. Bızım sansmıza budaa canm. Valla ınsan cok uzulyor. 😒
BY_1507 Ezgikiran canm Bn hıssetmıstm azaldgnı normaldr herhalde dedım. Ama nst sonuclarımı hıc begenmıyor dktor