alinci01 Kızlar merhaba 🌸 bugün 40+4 olduk ara ara sancılarım vardı Ve 4 gündür 2cm açıklıkla geziyorduk.Açıklık ne yaptıysak artmadı.Şimdi yatışım yapıldı suni verilecek hepinizden dua istiyorum 🙏🏻
hunilimom alinci01 hiç korkma canım bende suni ile doğum yaptım 41.haftada sancin olmadığı zaman dinlen nst dışında da sakin yatma sürekli gez odada squat felan yap sancin başlayınca yanındaki sırtına beline masaj yapsın çok iyi geliyor
Nihalcakmak58 alinci01 Rabbim yar yardimcin olsun canim bi avazda kurtarsin saglicakla al yavrunu kucagina insallah
alinci01 hunilimom çevremdekiler çok korkuttu beni ya😔İnşallah kolay geçer doğumum çok teşekkür ederim allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻
alinci01 Gulseni aminnn aminn🙏🏻 İnşallah kendiliğinden gelir suniye gerek kalmaz☺️🙏🏻Bizimkinin niyeti yok gelmeye 😂
hunilimom alinci01 benide çok korkuttular ama bilinçli olursan daha az oluyor korkun felan sadece bebeğine odaklan ve hemşireler ne derse onu yap sağlıkla al kucağına inşllah
Yagmur98 Bende yarin 40+5 oluyorum benimde yarin yatisim yapilacak suni sanci verilecek insallah sag saglim kavusuruz bebislerimize
alinci01 Yagmur98 ay inşallah ya🙏🏻 Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi.Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah