Kubrakocerr Merhaba Kızlar sizler ne kadarlık oldunuz nasıl gidiyor. Ben 63 kilo hamile kaldım bakalım karnım ne zman çıkacak çok merak ediyorum 🙈
d190516 Kubrakocerr benim karnım 29 haftaya yakın çıktı şimdi 37+2 haftalığım 7 kilo aldım hala gören 5 aylık sanıyo 😂
Evinanne Kubrakocerr bende 52 yle hamile kaldım 12 haftaya kadar da 52ydim şuan 16 haftadayız aldım gibi geliyor bakalım 😍 karnım daha çıkmadı bazen hamile değilim gibi hissediyorum bebeğim hareketlenmeye başlasa da hissetsem🥰
Ayseysf Kubrakocerr Aramız da Bir gün var 💕 Ben 54 le hamıle kaldım suan 2 kg aldım karnım dümdüzdü 9. Haftadan beri çıktı gaz da olabılır ama hıc ınmıyo gıttıkce daha da cıkıyo🤭Cinsıyet me zaman öğrenıceksı sen
m_eva24 Kubrakocerr valla aynı kiloyla hamile kalmışız 10+4 üm hala 63 kiloyum sağlıklı olsunlar da yavrucaklar inşallah önemli değil 🥰
Kubrakocerr d190516 Evet kişiden değişiyormuş sağlıklı olsunlarda önemli değil tabi ama her annenin merak konusu ilk olunca daha da çok meraklanıyor😍
d190516 Kubrakocerr kesinlikle iç karınla alakalı bi muhabbet bi de bünye meselesi tabi 😌sağlıkla gelsinler de kilonun karnın hiç bi önemi Yok 🙈
Kubrakocerr Evinanne Aynı şekilde bende hatta sabahları hiç Yok öğleden sonra şişiyor gibi gerçi sana göre küçükte haftam bi an önce geçse zaman da sağlıkla kavuşsak😊
Evinanne Kubrakocerr aynen bende hala öyleyim sabahları hiç yok zaten yemek yedikçe çıkıyor😂 ayy amin inşallah daha uzun zmaan var ama bi bakmışız kucaklarda😍
Ayseysf Kubrakocerr Hayır bu haftalar da öğrenip sonradan değişen cok okudum cesaret edemıyorum 16 da gıdıcem ınşallah