ozgegfr NazLByrmgLuu canım bende aynı durumdayım fakat daha doktora gitmedim sancim olmadığı için acilmana gider gitmez mi baktılar nst ye girdirdikten sonra mi
NazLByrmgLuu ozgegfr gider gitmez baktılar cnm acılmam olmustu sancım yok lakin acılma oldugu icinde yatısımı yaptılar hemen senin nezaman geldi nişanın
ozgegfr NazLByrmgLuu bugün öğlen geldi benimde canım ama ne sancı var ne birşey sadece kasilmalarim var oda duzensiz şansıma doktorumda 2 gün izinli bakalım evde bekliyorum
NazLByrmgLuu ozgegfr canım ama doktora git bence belki acılman arttı bndede sancı yok ama acılmam 3cm oldu bak
NazLByrmgLuu ozgegfr maalesef canım 24 saat dolunca suni sancı verilcek 😥😔😔 az önce yine cekildi yok yani ama nişanım geliyor ayaga kalktkca
ozgegfr NazLByrmgLuu doktorum sancı gelmeden herşey normal diyor canım ne gibi riski var doktor birşey söyledi mi sana gitmem lazım mı acaba
NazLByrmgLuu ozgegfr inanın hic sormadım ama bana hemen gel dedi suan yürütüyor bol bol aradım gel dedi normal gittim bi baktık 1cm acıklık olmus sıfır sancım war ama acılmam 3cm
ozgegfr NazLByrmgLuu Anladım cnm inşallah kendi sancilarinla başlar doğumun benim hafif hafif başladı ama düzensiz devam ediyor
NazLByrmgLuu ozgegfr bnmde basladı ntsde sıfırdı 20 yi gösteriyor bu bile beni mutlu etti ☺🙏 sizde durmayın artk bence
NazLByrmgLuu Damlaveannesi sancım sıfırdı 20 oldu cok sükür bu bile beni mutlu etti beklyrz ☺🙏 prensesi