Leraanes Arkadaslar bende anksıyete panık atak var yıllardır bas edıyorum ılac sız oyle atak olmuyor ama takıntı cok mesela bugun saglık ocagına kan verdm ılk defa saglık ocagı da testte ksrısıklkı olur yada bısı cıkar dıye korkuyorm ozele mı verseydım
CicekGirayBysl Leraanes kan idrar tahlillerinde barkodlar direk hastadan tekik alınmadan önce tüplerin üstüne yapıştırılıyor. Karıştırmazlar merak etmeyin. ☺️
Bertevc Leraanes artık direkt isminizin üstüne okutulup kaydedilen kişiye ait barkod Sistemi var karışması imkansız:)
Leraanes CicekGirayBysl Yok ksrısma derken mesela gecen burdan bi hanım kan vermıs hepatit c cıkdı yanlıs olmus bıdaha verdım nefesinden gecmıs vs. Dıyordu onun gıbbı seyler olurmu acaba dıye endıselendım olduktan sonra
Leraanes Bertevc Yok ksrısma derken mesela gecen burdan bi hanım kan vermıs hepatit c cıkdı yanlıs olmus bıdaha verdım nefesinden gecmıs vs. Dıyordu onun gıbbı seyler olurmu acaba dıye endıselendım olduktan sonra
Leraanes Yok ksrısma derken mesela gecen burdan bi hanım kan vermıs hepatit c cıkdı yanlıs olmus bıdaha verdım nefesinden gecmıs vs. Dıyordu onun gıbbı seyler olurmu acaba dıye endıselendım olduktan sonra