Aleww Bezelyem1q Ben de doktorumun tavsiyesi üzerine yaptırmadım. “Doğumu hastanede yapacaksan gerek yok, boşuna mikrop alma vücuduna” dedi.
Mervetepe Bezelyem1q ben baya arastırdım tanıdık aile hekimlerimize danıstım zararları daha cok geldi ve artık hastaneler steril ortamlar yaptırmadım cevremde yaptırmayıp pisman olmayan cok kişi var ama tercih sizin tabiki
dvran22 Bezelyem1q ben iki dozu vurdum diğer dozları vurmayacağım, hiç vurdurmayanlar var çok şükür hepsi de iyiler o yüzden bende gerek duymuyorum artık vurmayı
Sebogelin Van depremindeki insanlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyorlardı ama çadırlarda doğum yaptılar. Hastanede doğum yapacağınızın garantisi var mı?
Fasulyem22 Sebogelin elini kessen bıçakla hastanede yine vuruyorlar doğumla alakası olmasa bile zaten eğer vurulmak istemezsen tedavi red kağıdı alıyorlar burda asi kadar tartışılıyor bu olay insanın aklına cidden acaba zararlı mı geliyor 😄😄
Fasulyem22 Sebogelin elini kessen bıçakla hastanede yine vuruyorlar doğumla alakası olmasa bile zaten eğer vurulmak istemezsen tedavi red kağıdı alıyorlar burda asi kadar tartışılıyor bu olay insanın aklına cidden acaba zararlı mı geliyor 😄😄
Aleww Sebogelin Sizin mantığınıza göre düşünürsek doğuracağımızın da garantisi yok o zaman :) Herhangi bir yaralanmada zaten tetanoz aşısı yapılıyor. Aile hekimliğinde ısrar etmiyorlar sizin ettiğiniz kadar :)
Meinwunder Bezelyem1q ben vurulmadım. Doktor bende doğuracaksan gerek yok dedi. Almanyada da yapılmıyor. Mecbur kalırsan olmanda sakınca yok mesela paslı bişey battı vs.. ama köy ve ev ortamında doğum olacaksa öneriliyor aşı
Sebogelin Aleww ben nerde ısrar etmişim ki ben kimseye yaptır yaptırma demedim fikrimi yazdım ki bu fikir bana ait de değil. Gittiğim şişli etfal gebe eğitimindeki ebelerin bize söylediğiydi. Siz adınızdan olsa gerek bi alevlendiniz ama sakin olun karar sizin
Aleww Sebogelin Ay çok şükür kararı ben veriyormuşum da içime su serpildi valla alevlerim söndü :) Ben de tetanoz aşısını Van depremi ile ilişkilendirip sonra da hastanede doğuracağınız ne malum diyen o kızcağız karar veriyor sandım :)