Ozlemzeynep Deletedmom0043 evet iğne oldum dün silinti bugün negatif o yüzden umutsuzluklara kapıldım nasip adet günümü beklicem bi umut 😞
Deletedmom0043 Ozlemzeynep üzülme hemen canım benim test de yapıp durma dediğim gibi 16-17 gn say sonra yap testini varsa çıkar inşallah
Canan_seckin Ozlemzeynep benimde 13. Gün beta hgc 5 çıktı doktor negatif dedi. Adet olmayı bekliyorum şimdi ama aynı şikayetler bel ve kasık ağrısı çok var bacaklarımda ağrıyor. Ama gel gelelim negatif dedi 😏bugün denize gidicem kafamı dağıtmam gerek. Olduğu kadar olmadığı kader artık.
Emineemre İnşanllah kalbindeki isteğindir 🙏🏼 Silik olsada gebelik sayılıyor deniliyo adet dönemine bi kaç gün kala erken gebelik testi al onunla kesin sonucu alırsın bende adetime 3 gün daha vardı erken gebelik testiyle öğrendim gebeliğimi
Ozlemzeynep Emineemre dün Silikti bugün değil iğne etkisidir belki dedim ama nasip daha adetime 7 gün bar beklicem kuzum 🙏🏻
Ozlemzeynep Deletedmom0043 öyle yapıcam kuzun teşekkür ederim beklemek en güzeli adeti beklicem sabırsız davrandım biraz
Emineemre Ozlemzeynep umudunu kaybetme hiçbir zaman Allah en kısa zamanda nasip eder sana inşanllah bu güzel duyguyu ve bizlerde bu mutluluğa ortak oluruz 😍
Sbnm06 @Ozlemzeynep özlem canım peki şuan nasilsin ağrın varmi benim 14. Gün test yapmadım ama bugün karnım belim cok agridi ha oldum ha olucam o kadar moralim bozukki bu ay çok umutlanmistim:(
Ozlemzeynep Sbnm06 yok canım agrılarım pek kalmadı beyaz akıntı devam sadece bekliyorum bir umut belki negatife çevirip tekrardan pozitif olur diye bir umut adeti bekliyorum 7 gün var ama iğne erken oldurabilyo hayırlısı artık ne diyeceğimi bilmiyorum bugün çok moralim bozuk 😞
Deletedmom2224 Ozlemzeynep test için çok erken şuan iğne etkisi var. Benim 10. Gün pozitif cıktı 11.günden 13. Güne kadar negatif cıktı ne zaman gecikmem oldu o zaman pozitif cıktı şuan hiç bir şey anlayamazsiniz malesef
Sbnm06 @Ozlemzeynep canım iğnenin 14. Yada 15. Günü eğer tutmazsa adet oluyormuş.Birde yaptığım test erken gebelik testi değil demi ondan çıkmamış olabilirmi acaba
Ozlemzeynep Sbnm06 normaldi ama dün silikti işte bugün negatif ama bilmiyorum bi unut belki pozitif olur 4 gün sonra tekrar bakıcam 🙏🏻
Deletedmom2224 Ozlemzeynep evet şuan 5+2 haftalığız 😊 pozitifi görünce bende şoka girmiştim 😊 zaten doktorlar bile diyor 14. Günden önceki her sonuç yanıltır diye. Ben yok sanmistim yani meğer varmış sizde boşuna yapıp kafanızı karıştırmayın. Ama inşallah vardır inşallah gelmiştir bebiş bu ay 💕