nermin2016 selam kizlar nasilsiniz,dun ultrasona gitmisdim.Bebegime bakmaya,sanki plasenta kucukmus de bebegim icinde sıkısiyormus gibi duruyordu.Yeri daracikdi,dizlerini karnina yigmisdi.boyle birseyle karsilasan oldu mu
NihanMine nermin2016 ben 16+3 üm dün gittim doktora benim kızçemin bacakları kafasında eli ensede amuda kalkmış duruyordu 😂 onu öyle bir görsen kesin yeri dar çocuk iki kat olmuş derdin 😂 ama onların keyfi içerde pek yerinde doktor bişey demediyse Bunun için canını hiç sıkma 😊
Kumru_ nermin2016 Yok canım ya yeri gayet rahat onun sen meraklanma😄of ben yine özledim oğlumu gidip göresim geldi😅😅
Badevehande NihanMine benim kızımda iki eli kafasının arkasında sanki hamakta uzanıyor gibi ohh dedim yeri rahat😂😂
ikimelekannesi___ NihanMine aynen canım bi ara ben gittim benim bebekte aynı pozisyondaydı bende görünce şaşırmıştım baya gulmustum hatta
NihanMine Badevehande hiç sorma bu kızçeler pek keyifli https://hizliresim.com/p5PkVm Bakar mısın ya böyle bir yatış mı var 😂 şimdiden böyleyse doğunca ne yapar acaba 😂😂 nermin2016
Askkokuluyavrum nermin2016 daha çok yeri VAr öyle görünüyor bende de 16 da öyle görünüyordu çocuk sikismis içerde diyordum hic bisey olmaz onlar kendilerine çok güzel yer acıyor canim
NihanMine askimizinmeyvesi tam bir keyifçi sıpa 😂 biz babasıyla baya kahkaha krizine girdik çocuk deli olucak galiba diye 😂😂