Hazalonur1 Merhaba kızlar hayırlı sabahlar 38+1 Olduk Bugün Ve saat 9 da sezeryana alınıcam Çok korkuyorum hemde çok dualarınızı eksik etmeyin Allah hepinizden razı olsun
Yaser27 Hazalonur1 Bende bugün saat 9 da sezeryan olacağım rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Tugraveannesi Hazalonur1 Allah yardımcın olsun korkma canım herşey çok güzel olacak miniğine kavuşacaksın bende bu cuma sezeryan olacağım heyecan çok bende merak ediyorum Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Hazalonur1 anapanda12 dualarım hepimizle canım. Benım insallah sağ Salim kucağına alırsın sende haber ver
MrsAkkurt Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin sizlere de zamanı gelince bizlere de inşallah 🤲🏻
Bertug-Tugberk-Mom Hayırlı doğumlarınız olsun kızlar 🤲🙏 Allah güç kuvvet versin, sağlıkla dünyaya gelsin bebisleriniz ❤ Rabbim bu günleri bizlerede göstersin..🤲🙏
Hazalonur1 Tugraveannesi allahım sağ Salim. Evladını kucağına almayı nasıp etsin canım benım insallah
Tuaa15 Hazalonur1 Allah yardımcın olsun canımm sağ Salim meleğinle çıkacaksınız onu düşün hep hiç korkma 😘
Hazalonur1 Tuaa15 amin canım benim allah razı olsun güzel duaların için ister istemez insan korkuyor valla