Premsesimvaar 10 dakika önce belimde ve bacaklarımda aşırı ağrıyla uyandım kızlar elimde uyusmustu arada bir sancı girdi ama şuan yok Sanki aşırı adet sancısı çekiyorum gibi Neden böyle olduğunu bilen var mı?? 35+3 günlüğüm
Edessanr Premsesimvaar kandırmışlar kuzum seni bende hastaneye gittim öyle bunlar yalancı sancılar dedi doktor geri yolladı eve gece oluyor genelde suan 36 haftaya girdim ya tekme yer kalkarım yada bacak aram dan belime bi sancıyla hoşgeldin aramıza 😂😂😂
Edessanr Premsesimvaar ama yine uyuma bekle iç çamasırını kontrol et vicudunu bi dinle tepkilere bak yine gelirse dakka tut saniye tut ne olur ne olmaz biz bilir kişiler değiliz yanlış yönlendirmeyelim
Ebruliiii Premsesimvaar üç dört gündür ağder ağrısı gibi ağrı çekiyorum geceleri o ince ağrı olur ya adetliyken insanı yer kemirir öyleyim bazen bacaklarıma vuruyor ama tık yok bekliyoruz
Fatmaklc66 Premsesimvaar banada oluyo canım haftamız aynı adet sancısı gibi ama bi sure sonra geciyo benimki
Premsesimvaar Fatmaklc66 benim hala geçmedi midem de bulanmaya başladı bel ağrım var bacaklarım sanki adet olmuşum