ozguneygul Arkadaşlar geceleri uyuyamıyorum uyumak istiyorum ama uykuya dalamıyorum çok zor bir durum var mı Benim gibi olan 😕🤰
Tugraveannesi ozguneygul aslında çok yorgunum sabah 7de uyandım hala uyku yok çok yorgun olsam da uyuyamıyorum son 2 inşallah sağ salim gelsin
ozguneygul Tazeannevebebegi Ay sıcaklardan uyuyamıyorum diyordum kaç gündür havalarda serinledi ama Yok yok evin içinde gezip duruyorum bir o tarafa yatıyorum bir bu tarafa gündüz de uykum gelmiyor ne yapicam böyle hiç bilmiyorum yine halimize bin şükür diyorum napim 😔😉🤰
ozguneygul suna2335 Allah yardımcımız olsun arkadaşım ne yapıcaz doğum yaklaştığı için onu mu takıyorum acaba kafaya bilemedim ki 🤔😄
Fasulyeveannesiii ozguneygul biz daha 27 haftalığız ben de uyuyamıyorum geceleri sabahları şimdi bir de üşüttüm galiba karnım bozuldu gurulduyo miğdem bulanıyo 😣😣😣
Ebruliiii ozguneygul uyumak istiyorum yatağa geçiyorum geam gözüm kapanmıyo burada takılıyom eşim artık kimle yazışıyon ya diyo bazen 😂
Demirinannesi1 Kızlar Sezeryan da iki gün sonra süt gelmeye başlıyormuş ya bazılarında peki bebek o iki gün mama mi yiyor
Dorukksenay Sayalcan ooo senin baya var daha 😁neden uyuyamıyosun benim göbek şiş hazımsızlık falan derken uyuyamıyorum 😔🤪