Sulee123 Mrh alışveriş yapıp memnun kaldığınız siteleri yazar mısınız çeşit olsun diye birkaç daha alışveriş yapmak istiyorum çok kaliteli olmasına gerek yok sadece güzel görünümlü vs yardımcı olur musunuz?
Pnrhmz Sulee123 bebegen diye bir siteden alisveris yapmıştım cok da memnun kaldım %100 pamuktu tüm ürünleri ve yumuşacıktı 😊
FSCMK Sulee123 canım Bebelon diye bir sayfa var ben Ordan sipariş ediyorum her zaman gayette iyi geliyor ürünler üstelik fıyatlarda uygun birde bebe_nette diye bir sayfa var ordanda sipariş vermiştim oranın ürünleride güzel 👍 bakın derim
Mskywalker İnstagramdan hiç alışveriş yapmadım ama bence güzel görüntüsünden ziyade maddi durumunuz el verdiğince kaliteli ürünler alın. Minicik bebişin tenine kalitesiz kumaşlar değmesin.
Sulee123 Mskywalker haklısınız o şekilde aldım ama foto cekimi vs için istiyorum mesela karpuz tulum vs gibi o yüzden söyledim
Edaahs Pnrhmz bebegenden yiğenime bikaç tulum aldım yıkarken hep boya akıttı . Sonra giydirmedik onları
pamuksekerinannesi Sulee123 ben instagramdan %100 pamuk keten tarzı özel tasarım ürünler satıyorum bakmak isterseniz gulsahumatelier fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Sasah1441 Hayat16 yaptım hem uygun hemde beklediğimden çok daha kaliteli geldi ayrıca iade imkanı da var ve her soruya muhatap bulabiliyorsunuz ben çok memnun kaldım 👍
Yoann Sulee123 canım ben bu siteden alışveriş yaptım çok kaliteli ürünleri ve çabuk geliyor sadece ürünler çok çabuk tükeniyor geçenlerde yeni ürünler gelecek yazmışlardı bitmeden sipariş vericem yine bir bak istersen https://instagram.com/nilbebevecocukgiyim?igshid=qr8ksnkfw9tx