Kubralpergece Sağlık ocağı hemşirem 20. Haftadan sonra dinlemeye takip etmeye başlayacağız dedi zaten onlar çağıracaklar 17 20 arası aşı için sonrasında düzenli olarak takip etmek zorunlulukları varmış denetleniyorlarmış çünkü canım
Hemsireanne35 Ozlemmmmm canım sağlık ocağındaki aletler doktordaki gibi gelişmiş cihazlar değil 20 haftadan önce duyulması zor oluyor. 20 haftadan sonra gidersen istersen dinletirler. Bende bi kaç gün bebeği hissetmeyince gittim söyledim dinlediler hastaneyle filan uğraşmazsın. Sağlık ocağında duyulmazsa hastaneye gidersin. Ama dediğim gibi 20 hafta civarı duyurabiliyor 😊
Aysenaz Kızlar tabi ultrosan gibi gelişmiş alet degil ama ben 8. Haftada duymuştum 3 gün sonrada özeldeki doktor evet doğrudur bebeğin kalp atisidir demisti
BuseGne Ozlemmmmm 20. haftadan sonra duyulabiliyor canım Doppler adı verilen bir cihaz ile dinliyorlar. 😘
Ozlemr Ozlemmmmm o kadar küçükken sağlık ocağında ki doppler den kalp atışı duyulmuyor diye biliyorum ben
Dimplesgirll Aşı olmadan önce açıp dinliyor bebeğin kalp atışını duyduk diye sisteme not alıyor onların yapması gereken bir işlem sanırım kızlar her zaman yapmaya bilirler