Zizu Selam kizlar.28+6 hamiləyəm,bebegim aşırı hareketli,cok korkuyorum.Sanki bebekte şorun var gibime geliyor .Sizce aşırı hareket şorun olduğumu gosteriyor?
Hulyarsln Zizu haraketi bebek sağlıklı olduğunu gösterir demişti geçen gün doktorum sevinmelisiniz endişe etmeyin..
Sasah1441 Zizu tam tersi :)) Dr bana bebek ne kadar iyi olursa rahatı yerinde olursa o kadar hareket eder dedi hareket etmezse kork dedi
Gamzelianne1453 Zizu sorun degil canim degisiyor bebege gore bu durum benimde ilk cocugum cok hareketliydi smdiki oylemdegil
Zizu Hulyarsln bir yerdən olurdum,fazla hareketlilik bebekte oksigen yetmezliyin gosteriyor.Hipoksi yanı.Ondam endiseliyim
Hulyarsln Zizu Böyle bir endişeniz varsa doktorunuz sizi aydınlatacaktır açıkçası ben haraketli ise sağlıklı olduğu düşüncesindeyim..
Nursevincli Nazo61 benim kızda çok hareketli maşallah tatlı yemesemde hep ben durduğumda hareket halinde. Hatta şuan hıçkırıyor :))
Nazo61 Nursevincli tatlı seyler yemem pek zaten aram yoktr ama ac tok farketmiyor hele gece hiç durmuyor saga yatsam tekmeliyor sola yatsam tekmeliyor