DamlaMehmetali Canım benim düşük riskim olmasına rağmen temizlik yapmayı bırak ev bile taşıdım Allahın izniyle birşey olmaz yani çok tedirgin olmana gerek yok. Şuan da 23 haftalık hamileyim yeri geldiğinde koltuklarımı camlarımı bile siliyorum sakınan göze çöp batar modundayım biraz😊 sonuçta bu işlerin öyle de böylede yapılmasın gerekiyor 😊
Mlssa Beyaz1 32+4 haftalığım ,Süpür sil toz al ütü vs yormadan rahat rahat yapıyorum.Tül asmıyorum yükseğe çıkmıyorum ne olur ne olmaz,ağır kaldırmıyorm.Eskisi gibi olmasa da işimi görüyorum abartmadan yormadan☺️
Sdnurr Beyaz1 ayda 1 temizlikçi abla geliyor 2-3 günde birde ben süpürge takıyorum yerleri siliyorum canım cam perde kapı mutfak dökmek abla yapıyor
Esra3890 @Beyaz1 ben 37. Haftama geldim şimdi kadar 3 güne bir yaptım bu söylediklerinin hepsini yavaş yavaş yapıyorum dinlenerek egilip kalkarken dikkat ediyorum agır kaldırmadan yüksege çok uzanmadan herhangi bi hamilelik riskin yoksa kesinlikle tavsiye ederim hareket şart kendini yatmaya alıştırma
busraaylmz Beyaz1 canim 37 haftadyz bütün işlerimi kendim yapiyorUm bugün mutfak dolaplarını sildim dün banyo tuvalet yarin da kalan işler yavss yavaş yapıyorum 🤗