yagmuranne Kızlar İnan’ın bilmiyorum lütfen dalga geçmeden sorun 11.haftadayız çok fazla gaz sancım var üşüttüm klimadan sanırım ayaklarıma sıcak su torbası uygulamamın zararı olur mu? 😢
SuleSuleDeniz yagmuranne bebek ayaklarınızda olmadığına göre 🙄 off anne oluyosunuz bu kadar basit değil herşey yaa biraz mantık
Senemunlu yagmuranne sorman gayet normal sacma salak bir ton bilgi var int de . Burdada simdi yorm yaparlar. Ama gobegne ve sirtina koymadigin surece sikinti degil oda bebegin organlarini etkiliyormus.
Senemunlu yagmuranne sorman gayet normal sacma salak bir ton bilgi var int de . Burdada simdi yorm yaparlar. Ama gobegne ve sirtina koymadigin surece sikinti degil oda bebegin organlarini etkiliyormus.
Cagla29930 Kesinlikle ayaklarına koymanı tavsiye ederim bana iyi gelmişti yalnız sırtına ve karnına koyma canım
yagmuranne SuleSuleDeniz Yazık size evet bebek ayaklarımız da değil ama sizin beyin diye taşıdığınızı düşündüğünüz nerenizde acaba var mı öyle bir şey mantık mış kes ceneni
Alessia yagmuranne basını serin ayaklarını sıcak tut demiş atalarımız 🥰 Ayaklarınıza koyun belınızıde ortun ıyıce gecer bır an once gecmıs olsun
esra1907 yagmuranne yagmuranne ben kışı ayaklarımda su torbasıyla geçirdim canım karnına koymadığın sürece birşey olmaz 🤗