Cns_33 benim biraz komik 😂 6 ay uğraştık biz baya kafaya takmıştık olmadı sonra saldık aman dedik neyse dedik herşeyin bi zamanı var demekki 2 ay hiç takmadım dikkat etmedim 3. Ayda sadece 3 kere birlikte olduk hatta sonuncusu adet günümden 2 gün önceydi normalde hiç günü geçmez adetimin bide beklemiyorum ya artık hamilelik aklıma bile gelmedi adet günüm de olmadım yine takmadım yarın olurum dedim ertesi gün oldu yok bi şüphelendim test yapsam mı acaba diye saatlerce kuzenimle tartıştık en sonunda aldım yaptım direk kıpkırmızı iki çizgi 😍 kuzenimi çağırdım sen de bak beynim bana oyun oynuyor olabilir mi diye 😂 hemen hastaneye koştuk kan verdim 340 çıktı çığlık kıyamet tabi biz 🥳 hemen patik aldım güzel bir kutuya koydum 😊 eşime de adet oldum çok kötüyüm eve gel dedim tabi gelmedi işteydi akşamı zor ettim eşim geldi kutuya verdim o da çığlık kıyamet gizli video alıyorum o ara da 30 dk valla mı kız yemin et diyip durdu şoka girdi inanmadı 😂 böyle güzel bir anıydı kızçemizin haberi gelişi 😍♥️ Uzun yazdım kusura bakmayın ama hem komik hem duygu dolu bir anı benim için 😊