Sseymanur Kızlar 10 günüm falan kaldı doguma ama gelmeye nıyetı yokmus daha napsam acılma falan olur 🤦♀️
Esramese Sseymanur bugun bi doktru dinledm youtubede beebk gelecegi zamani bilirmis ve yaptimiz seyler tehlikeye sokabilir diyo ben vazgectm yapmaktn nabiz değişiyormuş bebekte
_eda8 Sseymanur benimde 10 günüm kaldi , agrilar girip duruyor ama ilk gebelik oldundan ne agrisi oldunu bir türlü cözemiyorum 🤦♀️
Sseymanur Esramese doktor bugun yuzu hala bıze donuk dogacak bebek yuzunu asagı doner daha nıyetı yok dedı 🥺 sancım falanda cıkmıyo hıc 🥺
Ezoo Aryabanu ben o kadar yuruyup iş yapıom kı bak kımsenın destegı olmadan son 11gunum annem yenı geldı dusun ama acılma yok dedı kadın catı muayene ‘de
Esramese Sseymanur o kanala girerken doner kuzum korkma rabbim oyle bi kolaylk verirki hic birimiz anlamayiz bile
Sseymanur Esramese aslında tam dayanmıs baya ama tık yok ıste ne zaman olur kı heyecanla merakla beklıyorum bıde hayırlısıyla sag salim bıran once gelsın ıstıyorum ya
Sseymanur _eda8 bende de var o agrılar ama nst de cıkmıyo bızı hazırlamak ııcn yalancı dpgum sancısı sanırım onlar
srfnr Benimde 10 gun 😍 arada hafif sancilar oluyo cabuk geciyo ama bide karnim sertlesiyo sanki bebek biyerde toplaniyo karnimi yirtip cikicak gibi sizede oyle oluyomiuu
Sseymanur srfnr benımde oluyo o sancılar belıme karnıma adet sancısı gıbı sancılar gırıyo ama onlar nst de sancı olarak cıkmıyo ıste rahim kasılması falan olması gerekıyo sanırım . Evet aynen oda oluyo sertlesıyo dayanıyo poposunu cok dayıyo 😂
Sseymanur srfnr benımde oluyo o sancılar belıme karnıma adet sancısı gıbı sancılar gırıyo ama onlar nst de sancı olarak cıkmıyo ıste rahim kasılması falan olması gerekıyo sanırım . Evet aynen oda oluyo sertlesıyo dayanıyo poposunu cok dayıyo 😂
Mervebaser94 srfnr benimde aynı son 10 gün aynıda şeyler bana da oluyo bebek kendini doğuma hazırlıyormuş öyle diyolar
_eda8 Sseymanur ben avusturyada yaşıyorum ve malesef randevu vermiyorlar türkiyedeki gibi ağrım sızım oldu zaman gide biliyoruz sadece 🤦♀️
Esramese Sseymanur amin insallh gelsinler doktrm 37ye kadar dayan dogurma dedi 37 i geciyoruz simdide küstü gelmiyo
Selvidaglar Benim de 10 gun kaldı hoffff surekli ev isi yapıyorum zaten ben 37. Haftaya kadar da ise gittim zaten simdi de evde iş yapıyorum cam siliyorum temizlik yapıyorum bana mısın demiyor gelmiyor minnos