bebeler Gazell canım süre tutmadım ama 2 saattir çok sıklaştı. Doktoruma haber verdim nst istedi. Ay çok heyecanlı hastaneye gidiyoruz 🙈
Gazell bebeler sancı çıksa bile korkma bu haftada zaten serumlarla durduruyorlar ilacı var bir sürü şeyi var engeliyorlar birşey olmuyor 🙏🏼
Gazell bebeler ayrica bu yüzden hastanede yatisim verildi doğum yapıyordum nerdeyse serum ilaç derken zor kestiler sancimi şu an wc harici kalkmam yasak rahim agzim kısalmış sancılardan hiç anlamadım cunku bir ağrım yoktu ne adet ağrısı gibi ne bel ağrısı sadece bebek toplanıp duruhordu o yüzden ağrı bekleme lütfen ağrısız olabiliyor sadece düzenli olarak toplaniyorsa ihmal etme doktoruna git mutlaka
NihanKlFesli bebeler toplanma oluyo tabi o sanırım 29dan beri oluyo ama bu adet sancısı gibiydi bir gün boyunca geçmeyince endişelendim ama çıkmadı sancı nst de 🙏🏻
bebeler Her iki bebek için de 2 tane 65er sancı var. Doktoruma gönderdim bişey demedi uyuyor sanırım 😂
Elifgcr Merhabalar bizde 36+2 olduk sol kasığımda özellikle bıcak saplanır gibi ağrı var ama devletin aciline gtmek istemiyorum hemen çatala alıyorlarmıs karından usg yapmak zor geliyor herhalde persembe kontrol var bakalım,, 🙄
Duygu19031903 R_abia canım bende senin gbi serklajlıyım ya 14 hafta yarın olucak bende kasılma falan olurmu? Olsa nasıl anlarım?
R_abia Duygu19031903 bebeğin toplanması ve karnın sertleşme oluyor bende en başlarda çoktu ilaç kullanıyorum azalmıştı ama bu aralar gene sık oluyor perşembe gidicem doktoruma bakalm
Aysenaz18 bebeler canim ayni durumu ben gunde 8 10 kere 10 yada 15 saniyeligine yasiyodum. Bugun rutin kontrolum icin nstye girdim bir kere yine toplandi tam o sirada hemsire geldi bi tane sancin cikti dedi bende karnimd aboyle toplaniyo diyince bu kasilmadir dedi. Doktorumda nst kagidin abakip bu kaislmalar duzenli hale gelip siklasinca dogum basliycak dedi. Yani o bebegin poposunu domaltip gibi toplmnmasi kasilmaymis sanciymis araligina ve duzenli olusuna dikkat et dogum baskangicini haber ediyomus
bebeler Aysenaz18 bizim çok düzenli değildi ama akşam sıklaşınca bir gözüktük hastaneye. Sanırım şimdilik beklemeye devam edeceğiz. Doktorumun dediği gibi 34ü bitirsek önce bi yetecek şimdilik 🙏
Ismihanercan Bizde 26+4 olduk geçen hafta doktor muayenesinde kafayı aşagıya dayamış erken Doğum riski var kendini yorma demişti. Bu dediğiniz gibi poposunu bi yere toplamış gibi sertleşmesi 2-3 haftadır oluyor bende hele geceleri daha da sıklaşıyor uyutmuyor beni. 2 gün önce gün boyu adet sancısı gibi bi agrı girdi kasıklarıma ılız ılız bi ağrıydı arada şiddetleniyordu. Baktım geçecek gibi değil gittim hasteneye sancıma baktılar Doğum sancısı çıkmadı çok şükür ama ebe kasılma var dedi. İlk hamilelikte olunca hiçbir bilgim yok o yüzden bu agrılar kasılmalar normal mi yoksa Doğumun yaklaştığının habercisi mi bilemiyorum 🤷🏻♀️ Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin vaktinde sağ Salim gelsin evlatlarımız 🙏
Duygu19031903 R_abia anladım canım ama benimkisi 14 haftalık ya daha ben bebeği hissetmiyorum kasılma olsa hisseder miyim?
Duygu19031903 R_abia canım yaa sana biseu sorucam.akınrı geliyordu ya turnusol kağıdı aldım. Maviydi akıntının geldiği yerlerde pembe olmus? Bu demek ? 🙄
Manok bebeler 33 haftalik ikizlere hamileyim. O toplanmala4 sertlesmeler gun icinde bnde defalarca oluyordu. Normal diye dusunuyordum zayifligimdan bebekler sigmiyordur diye dusundum . Tam 31+5 ken adet agrilarim ve kirmizi akintim oldu. Doktora geldim meger 3 cm acikligim ve nst'de sancilarim cikti. Ogunden beri hastahanedeyim. Cok sukur kasilmalar durdu. Bebeklerim iyi ama hastahaneden cikmak istemiyorum.
Doppelherz bebeler karın sertlesip bebek toplanıyor bendeki kasılmalarda. Baxılarında ise adet agrısı gibi oluyor kasıklarda. Belden vurup agrı kasıklara yayılıyorsa ve düzenliyse dogum sancısı demek.. diğerleri yalancı kasılma ki her gün yasıyorum ben artık. O sertlesmeyi de bebek hareketıyle karıstıranlar oluyor gercekten ayagı kalcası da olabilir, sertlesme dedıgım sey tüm karnında oluyor benım nefesimi kesecek kadar işte o kasılma:) tarif etmeye calıstım ama yasamadan anlasılmıyor gercekten
bebeler Doppelherz dün nstye girdim. İkisinde de ikişer kez 65i gördük kasılmalarda. Kendi doktorumdan haber bekliyorum. Şimdilik bir sıkıntım yok gibi. Düzensiz devam ediyor sadece.
bebeler Kızlar doktorumla görüştüm. Kendisi de bakacak. Açılma vs. varsa doğuma alacağım dedi. Denizliye gidiyoruz
R_abia Duygu19031903 pede göre değişiklik gösterebilir bu renk ayrımları ? Kullanma talimatında falan yazmıyormu markasını nete yazıp öyle bak bence yada doltoruna söyle tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Zynpnisa bebeler nasıl oldu doğum nasıl başladı ne hissettin kaç haftalık doğdu anlat hadi ihtiyacımız var ☹️😬😍😃 hayırlı olsun bu arada
Buharaa bebeler hayırlı olsun canım nasıl bebislerin🤗 allah analı babalı büyütsün insalah kasılmalarim var diyordun meğersem doğum yakınmış 🙈