BerilTuranHoolu Tubidillak Bence gayet iyi almışsın canım çok almamışsın ki 😇 Bebeğimiz için yiyoruz ben daha mide bulantılarından beslenmeye çok başlayamadım 😔
Tubidillak BerilTuranHoolu boyum kısa olmasa sorun yok aslında ama iyice hantallaştım. Karnım taş gibi bazen yarılıvercek diye korkuyorum😊
Zeze03 BerilTuranHoolu 18+3 de hissettim ilk birden karnımda bi kopırdama oldu 😁 ufacık ufacık balon patlatıyorlar gibi
Ksknsy Benim ilk gebeliğim ve 17. Haftada hissetmiştim çok güzel bir duyguydu o gün bu gün kıpır kıpır oğluşum ☺❤
BerilTuranHoolu Ksknsy Allah bebeğini hissetmeyi bekleyen bizlere de nasip etsin o duyguyu inşallah🙏🏻 😍 Sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻
Songul88 Haftadan itibaren hissettim şuan 18+5 iz günlük baya oynuyor artık ama benim ikinci gebeliğim . ilk gebelikler geç hissedilirmiş
Annesinin1tanesi BerilTuranHoolu Rabbim sağlıklı shatli kucağmza almayı nasip etsin inş. bizde 13+1 de prensesimzim olcağını öğrendik 👼🏼🙈😍
BerilTuranHoolu Tubidillak e bir de ikiz olunca normal canım☺ Allah yardmcımız olsun bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım da bunlar hep geçici ☺
___3bruli___ Tubidillak işte düğünüm de 57 kiloydum bugunde tartildim sağlık ocağında 77 kilo 200 gram 😨😱😲 20 kilo almışim 😨😨😨😨😨😨😨
BerilTuranHoolu ___3bruli___ Ne zaman başladın canm kilo almaya hamilelikte? Benim bulantılarım çok şiddetli olduğundan alamadım henüz
Deryassssssss ___3bruli___ Burcu22 anladım cnm boyle her gün gıbı gelıyomudu ılle bısey kırmızı olsun kahve rengı olsun yoğunluk nasıl mesela benım nerde 15 gün olcak hep hafıften var
Minedag İlk 16haftada hissettim ama net ve tamamen emin olarak gün içinde bir iki kez hisssetmeye başladığımda 20 haftalıktı şimdi 22 olucaz ayakta hareket halindeyken bile hissedebiliyorum çok güzel bi duygu en kısa sürede yaşarsınız inşsallah
BerilTuranHoolu Minedag İnşallah, hissetmeden bu kadar mutlu olabiliyorsak hissettikten sonraki duyguyu düşenemiyorum bile 😇 sabırsızlanıyorum 😍😍